• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda?! Romelu Lukaku! Bruka engleskih legendi pred kamerama - pet puta su promašili!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dvojica nekadašnjih fudbalera videli grb Crvene zvezde, počeli da "lupaju" imena fudbalera, a zatim pogodili tek poslije pomoći sa strane.

 Geri Nevil i Džejmi Karager pogađali fudbalere i promašivali Izvor: Twitter/SkySportsPL/printscreen

Legendarni fudbaler Gari Nevil i Džejmi Karager već godinama su zanimljiv tandem na televiziji u Engleskoj, ali njihova spontanost često ne donese očekivane rezultate. Igrica koju im je pripremio "Skaj Sport" pokazala je da to što su svojevremeno bili na terenu u isto vrijeme kad i Nemanja vidić ne znači da su dobro upućeni u njegovu karijeru - srpski defanzivac bio je jedna od zagonetnih ličnosti koju su pogađali na osnovu klubova za koje je igrao, a umjesto lakog boda čuli smo nekoliko neobičnih odgovora.

"Pol Ins, Lukaku, Onana", rekao je kao iz topa Gari Nevil kada je vidio grbove Zvezde, Spartaka iz Moskve, Mančester junajteda i Intera i nijednom nije bio ni blizu. Džejmi Karager je probao sa Darmijanom, a kada su dobili pomoć da je igrao sa Nevilom bivši bek Mančester junajteda je "odvalio" Patris Evra! Karager je upitao da li je riječ o poljskom fudbaleru, a nakon dobacivanja sa strane Nevil je pogodio da je riječ o Nemanji Vidiću. Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, Džejmi Karager je razbio Garija Nevila u ovoj igrici. Na kraju je bilo ubjedljivih 9:2, a nekadašnji defanzivac Liverpula mogao je da savlada rivala i sa nulom. Karager je redom pogađao Pitera Krauča, Diona Dablina, Džejmsa Milnera, Stiva Finana i Demijana Dafa, prije nego što je došao red na Vidića.

Iako su obojica učesnika lupali gluposti, poen je pripao Gariju Nevilu, a zatim je Karager nastavio da dominira. Pogodio je Džolijena Leskota i Darena Benta prije nego što je Nevil dao tačan odgovor kada su se pojavili bivši klubovi Erika Kantone. Uslijedila su još dva tačna odgovora Karagera - Bakari Sanja i Rud Gulit za ubjedljivu pobjedu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC