• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanovo dijete postalo reprezentativac Srbije!

Autor Dušan Ninković

Mladi i talentovani štoper Mihajlo Ilić nakon fantastičnog početka sezone u društvu najboljih srpskih fudbalera.

 piksi pozvao mihajla ilića u reprezentaciju srbije  Izvor: MN PRESS

Burno je ovih dana u Partizanu - tim Igora Duljaja domogao se vrha tabele u Superligi iako mladi stručnjak otkriva da u klubu nije sve idealno, navijači i dalje bojkotuju domaće mečeve, a pojavila se i nova opcija za predsjedničku fotelju kluba iz Humske. U korak sa tim ide i informacija da je poslije dugo vremena jedan igrač crno-bijelih zaslužio poziv u nacionalni tim - selektor Stojković računa na štopera Mihajla Ilića (20).

Talentovani defanzivac nalazi se na skraćenom spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija za oktobarske mečeve protiv Mađarske u Budimpešti i Crne Gore u Beogradu, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba. Iako konačan spisak igrača na koje Piksi računa nije saopšten, Partizan se pohvalio novim reprezentativcem!

"Kao i svaki igrač koji razmišlja kako je čast igrati za reprezentaciju Srbije, tako sam se i ja potajno nadao da je poziv moguć. Značilo mi je i što sam se nedavno našao na širem spisku, ali sam svjestan da je ovo tek prvi korak koji samo govori da je neko vidio moj rad i zalaganje u Partizanu. Na meni je sada da se još više dokazujem, jer samo dobre igre i fudbalsko sazrijevanje mogu biti preporuka za u buduće. Hvala selektoru Stojkoviću, daću najbolje od sebe", izjavio je Ilić za sajt kluba.

Podsjećamo, mladi Mihajlo Ilić do skoro je bio reprezentativac u selekciji do 19 godina za koju je odigrao sedam mečeva, da bi prije godinu dana debitovao i za mladu reprezentaciju Srbije. Do sada je odigrao pet mečeva u toj kategoriji, a na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Azerbejdžana postigao je oba gola "orlića".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC