• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi oduševljen novim reprezentativcem Srbije: Biće veliki igrač!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Talentovani fudbaler Partizana Mihajlo Ilić predstavlja budućnost srpskog fudbala, kaže Piksi.

 Piksi Mihajlo Ilic ce biti veliki igrac Izvor: MN PRESS

Selektor Srbije Dragan Stojković pomalo je iznenadio fudbalsku javnost kada je na širi spisak za oktobarske mečeve stavio defanzivca Partizana Mihajla Ilića (19), ali taj poziv nije bii slučajan. Talentovani štoper našao se i na skraćenom spisku, pa će u oktobru prvi put biti dio seniorske selekcije - Piksi kaže da je to zbog ogromnog talenta, kao nagrada za dosadašnje igre, ali i zato što smatra da će biti veliki igrač!

O mladom Mihajlu Iliću selektor Dragan Stojković Piksi govorio je na konferenciji za medije u Staroj Pazovi, nakon što je objasnio šta se dešava sa Dušanom Vlahovićem, koji propušta mečeve protiv Mađarske i Crne Gore.

"Što se tiče Ilića, on je budućnost našeg fudbala. Biće veliki igrač. To je moje skromno mišljenje. On je član naše U21 reprezentacije i raduje me što ima kontinuitet igranja u reprezentativnom dresu. Njegove igre su bile na nivou i dobio je poziv zasluženo. To je nagrada za ono što je odigrao do sada. Imao je dosta oscilacija, pogotovo kada je Partizan igrao evropske utakmice, to i sami znate i vidjeli ste, ali je normalno kada neko ima 19 godina", rekao je Dragan Stojković.

Talentovani fudbaler mogao bi odmah da "upadne" u prvi tim seniorske reprezentacije Srbije, ali Piksi tu poziva na oprez. Javnost u Srbiji ne treba da očekuje kako će se svi problemi riješiti kada Mihajlo zaigra! "On je nevjerovatan potencijal, ali je još dijete i ne treba od njega sada da očekujemo da riješi sve probleme", zaključio je selektor.

Podsjećamo, Mihajlo Ilić je nedavno postigao oba gola u dresu mlade reprezentacije Srbije na meču protiv Azerbejdžana, na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Prije toga je igrao i za reprezentaciju do 19 godina, a ove sezone standardan je u crno-bijelom dresu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC