• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola i Karager se prepucavaju u javnosti: "Mi nismo imali arapske pare i pomoć države"

Autor Dragan Šutvić

Džejmi Karager i Pep Gvardiola ušli su u sukob, krenule su prozivke u javnosti...

 karager gvardiola prepucavanje  Izvor: Twitter/Sky Sports/YouTube/Guardian Football

Rivalstvo između Liverpula i Mančester sitija postoji od kada je Pep Gvardiola preuzeo "građane". Kao što postoji na terenu, postoji i van terena, pa su tako Džejmi Karager i Gvardiola ušli u javni sukob. Poslije prozivki španskog stručnjaka stigao je odgovor sa druge strane i djeluje da će je ovo samo početak...

Sve je krenulo poslije Pepovih komentara posle remija Totenhema i Sitija (3:3). Tada su u studiju Karager i Geri Nevil kritikovali igru Sitija.

"Nevil zna koliko je teško, inače bi osvojio četiri Premijer lige sa Junajtedom u periodu kada su bili najbolji, ali to nije uradio. Možda nas optužuju da smo se previše opustili, jer su tako osjetili u Junajtedu, ali ovaj tim to ne radi. Karager nije osvojio nijednu titulu, Mika Ričards nije uzeo četiri u nizu, nikada se to nije dogodilo. Nemam ništa da kažem protiv komentatora, ali mogu da kažem da nema opuštanja, možda griješim, mada smatram da to nije istina", rekao je Gvardiola.

Nekadašnji defanzivac Liverpula nije želio da ćuti, odgovorio mu je na društvenim mrežama i spomenuo je ogroman novac koji daju arapski vlasnici, kao i suđenje koje čeka Siti zbog finansijskih malverzacija. "Mislim da bih osvojio bar jednu u Liverpulu da nam je vlasnik bila država koja je prekršila toliko pravila da nas Premijer liga optuži 115 puta. Ustvari sam hvalio Pepov tim poslije te utakmice", poručio je Džejmi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC