• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati fudbaler (28) u komi: Klub se hitno oglasio i otkrio šta je sa reprezentativcem!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poznati fudbaler je već neko vrijeme odstutan, a sada se oglasio njegov klub i javio da je situacija ozbiljna.

 Kristijan Olson u indukovanoj komi Izvor: Bildbyran / ddp USA / Profimedia

Jako loše vijesti dolaze iz Danske! Višestruki prvak te države Midtjiland se oglasio hitnim saopštenjem povodom stanja jednog od svojih najpoznatijih fudbalera. Otkriveno je da je reprezentativac Švedske Kristijan Olson u indukovanoj komi i da je u bolnici priključen na respirator.

Ovaj 28-godišnji vezista koji je prošao omladinsku školu Arsenala nastupao je u karijeri za AIK, Krasnodar i Anderleht, a 2022. se vratio u Midtjiland i pošto ga neko vrijeme nema na terenu klub se oglasio i prenio dramatične vijesti. 

"U pozadini sve češćih glasina i nagađanja o razlogu odsustva Kristofera Olsona osjećamo se prinuđenim da sa ovom objavom izađemo u javnost. Ovaj 28-godišnji reprezentativac Švedske izgubio je svijest u svom domu u utorak 20. februara i prebačen je u Univerzitetsku bolnicu u Arhusu, gdje je hospitalizovan i na respiratoru. Kristofer Olson je zahvaćen naizgled akutnom bolešću u vezi sa mozgom, koja nije posljedica samopovređivanja bilo koje vrste, niti je uzrok posljedica spoljnih faktora. Tim vodećih danskih medicinskih stručnjaka trenutno radi pod velikim pritiskom da postavi dijagnozu i započne pravi tretman. Od prijema, Kristofer je okružen svojom užom porodicom i dijelovima osoblja FK Midtjiland, a liječe ga specijalisti iz ove oblasti. FK Mitdjiland hitno traži od javnosti da pokaže poštovanje i razumijevanje, kako bi Kristofer, porodica i ljekari dobili neophodan mir kako bi obezbijedili što bolji Kristoferov oporavak. Svi u klubu su naravno duboko pogođeni Kristoferovom iznenadnom bolešću i naše misli i puna podrška za Kristofera", navodi se u saopštenju danskog kluba. 

Olson je prošao sve omladinske selekcije reprezentacije Švedske, a a seniorski tim igra od 2017. godine i upisao je 47 nastupa. U karijeri ima osvojeno dansko prvenstvo sa Midtjilandom 2015. godine i švedski šampionat sa AIK-om 2018.

(MONDO, N.L.) 

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC