• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Mladost Partizan prenos uživo livestream

Fudbaleri Partizana nisu uspjeli da savladaju Mladost iz Lučana.

 Mladost Partizan prenos uživo livestream Izvor: MN PRESS

Novi kiks Partizana! Ekipa Mladosti iz Lučana uspjela je da "otkine" bodove crno-bijelima pošto je tim Tomislava Sivića odigrao 1:1 na svom terenu sa sastavom Igora Duljaja.

Crno-bijeli su duže držali loptu, ali nisu uspijevali da stvore prave prilike i u posljednjem napadu u prvom poluvremenu iskusni Petar Bojić je postigao pogodak za 1:0. U drugom poluvremenu napali su gosti, vidjeli smo da je Duljaj ubacio sve napadačke snage u igru, ali više od remija nije moglo.

Mnogo je šansi Mladost stvorila iz kontri, ali je na kraju preko Nemanje Nikolića crno-bijeli tim u 85. minutu uspio da izjednači- Napadali su igrači iz Humske, ali na kraju je bod sve što su odnijeli iz Lučana.

Možda će vas zanimati

15:23

KRAJ!

Novi kiks Partizana!

MLADOST LUČANI - PARTIZAN 1:1

15:19

90. minut: Još 4 minuta

Sudija meča je pokazao da će se igrati još četiri minuta. Toliko Partizan ima da postigne još jedan pogodak i odnese ceo plen u Humsku. 

15:14

85. minut: GOOOL! 1:1

Nemanja Nikolić je uspeo da izjednači! Ima još desetak minuta za preokret! Našao se na pravom mestu, šutnuo, a Varjačić nije uspeo da izvadi tu loptu sa gol linije. 

15:06

77. minut: Zašto nije šutnuo Trifunović?

Ušao je Nemanja Trifunović umesto Bojana Kovačevića u 77. minutu, a nakon prodora dobio je mladi ofanzivac loptu u prostor i umesto da šutne sa sedam ili osam metara on je centrirao. Ništa od izjednačenja...

14:58

69. minut: Frajdej promašio zicer!

Šta se sada desilo! Nesporazum Bojana Kovačevića i Aleksandra Jovanovića je iskoristio Patrik Frajdej, ali je Nigerijac promašio zicer! 

14:49

60. minut: Preti Ćirković...

Posle solidne šanse za Partizan ponovo je napala Mladost i uspeo je glavom da zapreti Ćirković. 

14:45

55. minut: Uh! Niže šanse Mladost

Kakav promašaj Veličkovića! Prošetao se kroz odbranu Partizana, ali je malo nedostajalo da postigne svoj četvrti gol ove sezone. Šutirao je sa ivice peterca, ali je promašio okvir gola.

Odmah posle toga je reagovao Igor Duljaj i umesto Ksandera Severine u igru je uveo Alda Kalulua. 

Izvor: Profimedia

14:40

51. minut: Zamalo 2:0!

Mogla je Mladost da vodi 2:0! Ćirković je šutirao u kontri, ali je lopta otišla malo iznad prečke Aleksandra Jovanovića posle ove kontre. 

14:37

48. minut: Natho preti!

Saša Stamenković je spasio svoj tim. Sjajan centaršut je iskoristio Natho, ali je iskusni golman uspeo da odbrani šut sa nekoliko metara. 

14:36

DRUGO POLUVREME: Odmah promene!

Nemanja Nikolić ide u napad umesto Sameda Baždara, a Kastilja je zamenio Bibras Natho. Moraju oni da vade kestenje iz vatre!

Izvor: Arena Sport/Screenshot

14:19

POLUVREME - 1:0!

Ispostavilo se da je Mladost iz Lučana u poslednjim sekundama prvog dela meča stigla do prednosti. Partizan će u nastavak meča ući sa golom zaostatka, a na ovom meču mora da pobedi kako bi se barem do Zvezdinog meča vratio na prvo mesto tabele u Superligi.

14:16

44. minut - GOL, Bojić!

Partizan je propustio da materijalizuje terensku inicijativu, Bojić je kaznio goste pogotkom tik pred odlazak na odmor. Nakon centaršuta Varjačića sa desnog boka, ofanzivac Mladosti iz Lučana bio je najviši u skoku i pogodio je mrežu iza leđa Aleksandra Jovanovića.

Petar Bojić gol protiv Partizana
Izvor: YouTube/Arena Sport 1 HD

14:11

39. minut - Baždar!

Dobru poziciju imao je Samed Baždar, ali ofanzivac Partizana nije uspeo da se namesti i uputi pravi udarac ka golu rivala. Lopta je otišla visoko preko gola.

Izvor: MN PRESS

14:06

33. minut - Bez tempa!

Fudbaleri Mladosti stoje u veoma čvrstom bloku, a Partizan za sada ne kreće svim silama u napad. Crno-beli su uputili tek dva udarca u okvir gola, nisu stvorili pravu šansu iz koje je mogao da se postigne gol, a i teren im pravi ogroman problem u organizaciji napada.

13:57

24. minut - Veličković!

Mladi fudbaler Mladosti iz Lučana najzapaženiji je akter dosadašnjeg toga meča. Ponovo je njegov udarac zaustavio Jovanović, ali ovo je bila daleko bolja prilika da se postigne gol. Veličković je bio sam ispred golmana, vodio je loptu nekoliko metara i tek nakon što nije zatresao mrežu linijski sudija je podigao zastavicu i signalizirao ofsajd.

Izvor: MN PRESS

13:51

18. minut - Veličković!

Prvi put je golu Partizana prišla domaća ekipa. Veličković je oprobao udarac sa ivice kaznenog prostora, ali to nije bilo opasno po Jovanovića pošto mu je lopta išla direktno u telo. Pokušaj Lučanaca pominjemo jer je na nekoliko sekundi prekinuo terensku incijativu Partizana, koji kruži oko gola i ne može da stvori zicer za gol.

13:42

10. minut - Miran uvod!

Bez pravih prilika na početku meča u Lučanima, a deluje da ih ni u nastavku meča neće biti previše. Teren trenutno nije u idealnom stanju i konkretniji napadi moraju da se organizuju dugim loptama. Videćemo da li će timovi uspeti u tome.

13:33

1. minut - Počinjemo!

Mladost i Partizan se u Lučanima bore za veoma važne bodove koji mogu da skroje vrh tabele!

13:15

Najava meča!

Na konferenciji pred meč protiv Mladosti iz Lučana Igor Duljaj je govorio o šampionskoj trci, ispuštenom prvom mestu, ali i borbi da se Partizan vrati na tu poziciju pre kraja sezone!

Izvor: MN PRESS
13:05

Mladost igra za Evropu!

Ekipa Tomislava Sivića ovog proleća je jedan od najboljih timova srpskog fudbala. Pre poraza od TSC-a u prethodnom kolu Superlige, Lučanci su imali izuzetan niz rezultata na prvih pet mečeva u drugom delu sezone - tri pobede i dva remija.

Mladost trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli, ali sa četiri boda i jednom utakmicom manje od Vojvodine i Čukaričkog koji su iznad nje na tabeli. Borba za mesto u evropskim kvalifikacijama i dalje je tu.

12:55

Partizanova loša forma!

Iako su do prethodnog kola držali prvo mesto na tabeli u Superligi Srbije, izabranici Igora Duljaja trenutno nisu u sjajnom raspoloženju. Na gostovanju Crvenoj zvezdi bili su u podređenom položaju, pa na kraju osvojili samo bod iako su vodili početkom drugog dela meča, a zatim je usledio pravi šok.

Napredak iz Kruševca odneo je sva tri boda iz Humske, nakon gola kojim je Andrija Majdevac utišao navijače crno-belih.

12:40

Rezervisti!

Mladost: Samčović, Ćirić, Divac, Dognimani, Eze, Leković, Lopez, Milošević, Pribaković, Radivojević, Žunić

Partizan: Krunić, De Medina, Filipović, Janković, Kalulu, Kanute, Natho, Nikolić, Saničanin, Šćekić, Trifunović

Izvor: MN PRESS
12:35

Sastavi!

Mladost: Stamenković - Varjačić, Andrić, Cvetinović, Joksimović, Udovičić - Pejović, Tumbasević, Veličković - Ćirković, Bojić

Partizan: Jovanović - Stojković, Kovačević, Marković, Antić - Ovusu, Kastiljo - Severina, Zahid, Goh - Baždar

Izvor: MN PRESS
12:25

Tabela!

Ovako izgleda plasman u elitnom rangu srpskog fudbala:



Standings provided by Sofascore

12:15

Dobar dan!

Fudbaleri Mladosti iz Lučana i Partizana otvoriće nedeljni program u Superligi Srbije - utakmicom od 13:30. Ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos meča koji Partizan mora da pobedi kako bi se vratio na čelo tabele u Superligi.

UKRATKO

  • Mladost - Partizan 1:1
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije