• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pojavio se snimak iz drugog ugla: Da li je ovo trebalo da bude penal za Partizan? (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Duel Vladimira Savića i Nemanje Nikolića nije okarakterisan kao penal.

 Partizan Napredak snimak da li je bio penal  Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana zabilježili su poraz od Napretka u 25. kolu Superlige, a na meča su crno-bijeli bili izuzetno nezadovoljni suđenjem ove utakmice. Još tokom igre fudbaleri Partizana tražili su faul nad Ovusuom u akciji koja je prethodila golu Andrije Majdevca, a kasnije su se igrači crno-bijelih žalili i na odluku da nakon pada Nemanje Nikolića u kaznenom prostoru ne bude dosuđen penal.

Taj detalj jedan je od onih koji su obilježili 25. kolo Superlige Srbije, a fudbalska javnost podeljena je u oceni da li je ovaj duel napadača domaćeg i golmana gostujućeg tima trebalo okarakterisati kao penal. Prvi snimak koji se pojavio daje samo jedan pogled na situaciju, ali... Na društvenim mrežama sada je hit video zapis iz drugog ugla, koji malo bolje otkriva šta se sve dešavalo na ivici kaznenog prostora tima iz Kruševca.

Nemanja Nikolić je prvi stigao do lopte, golman Vladimir Savić nakon toga imao kontakt sa njom, a zatim i sa rezervistom Partizana kojeg je Igor Duljaj poslao na teren kada je njegova ekipa krenula na sve ili ništa. Pogledajte detaljnije situaciju o kojoj se priča i procijenite da li je ovo prekršaj za najstrožu kaznu, prije nego što dobijemo mišljenje sudijskih eksperata:

Podsjećamo, Partizan je u Humskoj poražen od Napretka golom Andrije Majdevca, a Crvena zvezda je to iskoristila i pobjedom nad Radničkim u Nišu (2:0) preuzela prvo mesto na tabeli. Tim Vladana Milojevića golovima Gelora Kange i Aleksandra Kataija stigao je do tri boda na jugu Srbije, pa sada zauzima lidersko mjesto na tabeli u elitnom rangu srpskog fudbala.



Standings provided by Sofascore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova Buraz

Samo da sad ne iskopaju još i mišljenja dva davno prevaziđena sudijska eksperta Raku i Jokića... Stare Partizanske saborce...

Max

Imate li jos kakvih uglova😅

Čova Buraz

@Max bravo... Ote mi misao...

Čova Buraz

Vi ste na ovom portalu kao neka marketinška ili čak ekspertska agencija firme grobari... Ko o čemu vi o suđenju FK Patlidžanu... Napredak pošteno i časno odigrao za sebe i obraz, baš kao što je i Radnički protiv Zvezde imao par mrtvih šansi, golman skidao, promašili, pa se niko ne žali i diže frku... Pa i derbi je branjen ko Drvar '44...kakve više teorije zavjere i dokle.... Od toga je samo gora scena sinoć na Koševu... Ono je dno dna... Osporavati Borčevu dva puta bolju igru, navodno lošim namerama sudije iz Širokog, u najmanju ruku je smješno, baš kao i to traženje nekih penala i izgovora za poraz Partizana... Prestanite...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC