• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zašto ste mi tako postavili pitanje?" Igor Duljaj: Reći ću samo jedno o sudiji i ništa više!

Autor Dragan Šutvić

Obraćanje trenera Partizana poslije poraza od Napretka.

 Igor Duljaj Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

Burno je bilo u Humskoj poslije poraza Partizana od Napretka. Trener crno-bijelih Igor Duljaj je stao pred sudije poslije utakmice, dok su u svlačionici Kruševljani slavili veliku pobjedu. Kada je stao pred novinare, on je govorio emotivno, počev od čestitke Napretku na trijumfu.

"Borili su se. Imali smo šanse, ali to na kraju niko ne računa jer se opet gleda rezultat. Danas smo izgubili tri boda, ne mogu da kažem igračima da nisu htjei, imali smo prilike u kojima smo mogli da postignemo golove. Sve kad se svede - izgubili smo tri važna boda na terenu".

Na pitanje šta je "pored sudije" uticalo? Duljaj je odgovorio:

"A, šta je to sudija uticao, pa ste mi postavili takvo pitanje? Ko nije bio na nivou? I prošli put sam rekao i kažem da neću suđenje da komentarišem".

"Znate kako, kad vas neko gleda u oči i priča vam nešto, a znate da nije iskreno to što priča, eto", kratko je rekao Duljaj.

"Neću da komentarišem suđenje, samo to sam rekao, kad vas neko pogleda u oči znate odmah da li je iskreno. Suđenje neću da komentarišem, njemu na obraz i ništa više neću da kažem", rekao je Duljaj.

"Da li smo imali šanse? Pa, ne možete onda da kažete da nismo bili na nivou. Nemojte da se ljutite, kad postavite pitanje morate da imate argumente. Ne možete da kažete da nismo bili na nivou, a sami ste rekli da je jedan igrač imao pet šansi. Da li smo igrali dobro? Nismo. Šanse smo stvarili. Veoma je teško kada u ekipi imate igrače koji igraju pod injekcijama. Nismo imali popunjenu klupu, Saldanja nije bio tu, Severina je isključen prošli put, ali to ne umanjuje pobjedu Napretka iz Kruševca."

"Teško je igračima palo zbog mnogih stvari. Gledamo u se i svoje kljuse, u naše dvorište, imaju apsolutnu moju podršku, znam da ćemo samo zajedno morati da izađemo još jači. I što je važno - ne predajemo se, niti ćemo se predati."

Govorio je i o gostovanju Zvezde u Nišu i o borbi za prvo mjesto.

"Pa, sigurno će pobijediti u Nišu, to ne treba pitanje da se postavlja. Na nama je da radimo, imamo izuzetno važnu utakmicu u nedjelju. Ako se opet vratimo, kao da su mnogi čekali da ta pozicija na kojoj smo bili... Da se spustimo malo niže. Neka pritisak bude sad na drugima. Rekao sam da moja ekipa nema pritisak rezultata, oni časno i pošteno odrađuju sve ono što zahtijeva fer-plej."

Još jednom je za kraj govorio o problemima sa povredama, kartonima...

"Saldanja je i prošlu utakmicu igrao povrijeđen, Zahid povrijeđen, Severina dobio dva žuta kartona, danas je mogao da nam pomogne, sigurno je da bi igrač kao on donio veću probojnost i svježinu. I opet da kažem, to ne umanjuje uopšte pobjedu Napretka, bili su izuzetno borbeni i ne mogu ništa da im kažem, samo da čestitam tri boda."

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC