• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina prva stiže u Humsku poslije smjene Igora Duljaja: Neće nas zavarati loši rezultati Partizana

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Vojvodina će gostovati u Humskoj ekipi Partizana koja je promijenila trenera.

 vojvodina gostuje partizanu u humskoj poslije smjene duljaja Izvor: VM/© MN press, all rights reserved

Vojvodina u četvrtak gostuje Partizanu (17 časova). Biće to prvi meč crno-bijelih poslije smjene trenera Igora Duljaja. Na klupi će se naći Albert Nađ i to je odluka čelnika kluba zbog serije loših rezultata u posljednjih nekoliko utakmica.

Uprkos tome što crno-bijeli imaju probleme, šef struke Novosađana Božidar Bandović sa velikim oprezom ulazi u taj meč. "Čeka nas težak meč protiv velikog tima. Trenutno nema pozitivne rezultate, ali je prije mjesec dana bio prvi i borio se za prvo mjesto. Doživio je neke promjene. Ipak, mi moramo da gledamo nas i da se pripremamo što bolje. U tim velikim utakmicama promjene, uz negativne rezultate, često mogu da učine ekipe najopasnijim. Za nas je svaka naredna utakmica kao finale", rekao je Bandović i dodao da još ne zna da li će Đorđević moći da igra.

Istakao je da se ništa neće mijenjati u timu kada je igra u pitanju. "Mi naš stil nećemo mijenjati, Vojvodina kao veliki klub treba tako da igra. Pokazali smo na posljednjih nekoliko mečeva da igramo veoma dobro i na istom stvarima ću insistirati. Sigurno će i Partizan imati tu neku vrstu šok terapije, ali nikad se ne zna i mi nećemo da se obaziremo na to. Na nama je da se što bolje pripremimo za taj meč."

Pohvalio je svoje izabranike. "Tokom ova tri dana moramo da se fokusiramo na oporavak i analizu igre rivala. Na posljednjoj utakmici niste vidjeli neke fizičke promjene, što je bio slučaj ranije. I dalje je jak intenzitet u drugim poluvremenima. Nije to lako, jer želim da igrači budu uporni i borbeni, sve to rade veoma dobro", zaključio je Bandović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC