• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evropska bruka Baraka Bahara! Prošle godine mučili Partizana, sada deklasirali bivšeg trenera Zvezde!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Izraelski stručnjak Barak Bahar razbijen na evropskoj premijeri u novoj sezoni.

 Tim Baraha Bahara doživio ubjedljiv poraz u Konferencijskoj ligi Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Nekadašnji trener Crvene zvezde Barak Bahar obrukao se u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu! Izraelac je šest mjeseci nakon raskida ugovora sa srpskim timom počeo da radi u Makabiju iz Haife, ali je na početku svog drugog mandata u klubu doživio ozbiljan šamar - izraelski tim je kao domaćin u mađarskom gradu Kišvarda brutalno poražen od Partizanovog prošlosezonskog rivala, Sabaha (3:0)!

Tim iz Azerbejdžana napravio je ogroman korak ka trećem kolu kvalifiakcija za Konferencijsku ligu, jer će na svom terenu samo braniti ubjedljivu prednost koju je večeras stekao. Sva tri gola gosti iz Azerbejdžana postigli su u posljednjih pola sata - u 61. minut pogodio je Safranko, Sekidika je povisio prednost u 78. minutu, a Alijev je u 88. minutu postavio konačnih 3:0, za ubjedljiv poraz Baharovog tima.

Ukoliko izraelski tim ne napravi čudo u revanšu, ovo će biti veoma bolna eliminacija za tim koji od ljeta ponovo trenira Barak Bahar. U prethodnom mandatu je hladnokrvni trener bilježio odlične rezultate na evropskoj sceni, pa se pobjedom nad Zvezdom u dvomeču domogao čak i grupne faze Lige šampiona, u kojoj je savladao Juventus. Sada mu tim očigledno nije na tom nivou, iako su pojedini fudbaleri i dalje u klubu koji je napustio zbog crveno-bijelih iz Beograda.

Izraelac je tokom prethodne sezone i Crvenu zvezdu predvodio u Ligi šampiona, ali bez većih uspjeha. Osvojen je samo bod remijem protiv Jang bojsa, uz pet poraza u grupnoj fazi. U trenutku rastanka sa Zvezdom crveno-bijeli su bili drugoplasirani tim na tabeli u domaćem prvenstvu, zbog poraza od Partizana u posljednjem meču koji je Bahar vodio.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC