• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kilometri nisu problem! Gledao Borac na Farskim ostrvima, sada je na Kipru: Idemo i u Rejkjavik, samo da osvajamo bodove

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Banjalučanin Aleksandar Kuzmanović samo ove godine prevalio nekoliko hiljada kilometara, sve zbog banjalučkog Borca.

 aleksandar kuzmanović Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Banjalučki Borac od 18.45 igra meč drugog kola Konferencijske lige protiv APOEL-a u Nikoziji, a crveno-plavi će imati značajnu podršku sa tribina.

Put do Kipra dug oko 1.700 kilometara prevalilo je između 100 i 200 navijača i simpatizera Borca koji će večeras biti uz Borac na GSP stadionu u Nikoziji.

Jedan od njih je i Aleksandar Kuzmanović, koji je poseban po tome što se „specijalizovao“ za najdalja gostovanja. Tokom samo ove godine prevalio je nekoliko hiljada kilometara kako bi bio uz crveno-plave.

„Dočekali smo i mi da igramo grupnu fazu, odnosno ligaški dio novog formata Konferencijske lige. Sada država, grad, gdje god igra Borac tu smo, dolazimo i pratimo naš klub. Dogovorili smo da već za 14 dana putujemo na Island. Očekujem da naši momci večeras daju sve od sebe, da nas prezentuju u najboljem svjetlu i nadam se nekom povoljnom rezultatu“, rekao nam je Kuzmanović kojeg smo sreli na Elefterija trgu u centru Nikozije.

Banjalučanin Aleksandar Kuzmanović bodri Borac na svim krajevima Evrope
Izvor: YouTube/Mondo BiH

Jedan je od rijetkih Banjalučana, mimo kluba, koji su ispratili i utakmicu Borca protiv Ki Klaksvika u 3.200 kilometara udaljenom Toršavnu.

„To je bio baš šok za sve, iskreno, od ljudi, igrača, uprave, ljudi iz stručnog štaba koje znam privatno, stvarno nisu mogli da vjeruju. Oni koji me ne znaju pitali su me da li ja živim tamo. To nije slučaj, u Banjaluci sam, ali preovladala je želja da se ode i da se posjeti i da se Borac isprati na jednom od najdaljih gostovanja u istoriji“.

Ističe da gostovanje na Kiptu nije posljednje za ovu sezonu. Naprotiv.

„Za 14 dana pomjeramo i te granice, idemo u Rejkjavik. Mi smo se tad na Farskim ostrvima šalili 'dalje od ovoga ne može', ja sam im govorio nije baš da ne može, kasnije mi kažu da sam im navukao na žrijebu taj Vikingur u gostima(4.300 kilometara od Banjaluke). Vidjećemo, nadamo se pozitivnom rezultatu i večeras i tamo, a dolazi i decembar, Irska Dablin, idemo jedno po jedno, utakmicu po utakmicu, bod po bod...“, završio je dobro raspoloženi Kuzmanović i sa prijateljima se uputio ka stadionu APOEL-a.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

IXI

Bravo i svaka čast!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC