• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boka i Rikelme - to je ljubav

Huan Roman Rikelme po treći put u karijeri postao član Boke Juniors i pokazao koliko voli klub, pošto je prekršio usmeni dogovor o prelasku u Tigre.

  Boka i Rikelme - to je ljubav  Izvor: MONDO

Detalji transfera nisu saopšteni, ali sigurno je da će navijači na čuvenoj "Bombonjeri" sa oduševljenjem dočekati igrača koji je prvi put stigao u klub kao 18. godišnjak 1996. godine. Ostao je šest sezona prije nego što se preselio u Barselonu i za to vreme osvojio tri šampionske titule i dva Kupa Libertadores.

Nakon tri godine u Kataloniji i još dve u Viljarealu Rikelme se 2007. godine vratio u Boku i u narednih pet sezona osvojio još dve nacionalne titule i jedan Kup Libertadores.

Od ljeta nije imao ugovor, spekulisalo se da će karijeru nastaviti u Australiji ili Americi, imao je ponudu brazilskog Palmeirasa, prije nekoliko dana navodno je postigao dogovor sa Tigreom, ali je novi poziv Boke sve promijenio.

Argentinski mediji prenose da će se sa Rikelmeom u klubu vratiti i čuveni trener Karlos Bjanki, koji je na klupi žuti-plavih osvojio četiri titule i tri Kupa Libertadores. Rikelme je za reprezentaciju Argentine u periodu od 1997. do 2008. godine odigrao 51 utakmicu i postigao 17 golova.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC