• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Inter pobijedio, Stanković igrao

Inter u posljednjem meču 24. kola lako pobijedio Kjevo 3:1. Bivši (a vjerovatno i budući) kapiten Srbije ponovo na terenu.

  SERIJA A: Inter pobijedio, Stanković igrao  Izvor: MONDO

Radosna vijest za navijače Intera, ali i selektora reprezentacije Srbije Sinišu Mihajlovića, stigla je u nedjelju uveče iz Milana – Dejan Stanković je prvi put od maja 2012. godine, kada je operisao Ahilovu tetivu, ponovo igrao zvaničnu utakmicu.

U duelu Intera i Kjeva na teren je ušao u 76. minutu, kada je njegov tim već imao sigurnih 3:1, a do kraja meča uspio je da "zaradi" žuti karton.

Drugi "orao" u timu Intera, Zdravko Kuzmanović, utakmicu je počeo od prvog minuta, a u 84. je mesto na terenu ustupio Ezekjelu Šćelotu.

Strelci za "neroazure" protiv gostiju iz Verone bili su Antonio Kasano u 2, Andrea Ranokija u 26. i Dijego Milito u 50. minutu. Jedini gol za Kjevo, kojim je na kratko vraćena neizvjesnost u meč, postigao je Luka Riđoni, kada je u 21. minutu izjednačio na 1:1.

Inter je prekinuo niz od tri utakmice bez pobjede u prvenstvu Italije i primakao se trećeplasiranom Laciju na bod zaostatka, dok je na najbolji način iskoristio kiks gradskog rivala Milana, kojem sada bježi dva boda.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC