• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Zvezdinih šest od šest

Crveno-bijeli nastavili pobednički niz protiv Slovana iz Bratislave – 1:0, ali i niz isključenja – pet crvenih u posljednje tri utakmice.

  PRIPREME: Zvezdinih šest od šest  Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde imali su u ponedjeljak popodne najteži ispit u dosadašnjem toku priprema u Antaliji.

Rival je bio Slovan iz Bratislave, vodeći tim slovačkog prvenstva i klub koji je eliminisao Zvezdu ljeta 2010. iz kvalifikacija za Ligu Evrope, ali izabranici Aleksandra Jankovića i ovu prepreku su uspešno prošli.

Strelac jedinog gola u meču bio je Ognjen Mudrinski, posle kontranapada u 70. minutu. Akciju je započeo povratnik među crveno-bijele Nikola Petković, nastavio je Filip Kasalica, a preciznim udarcem sa ivice kaznenog završio Mudrinski.

Ono što treba da brine trenera Jankovića je treća uzastopna utakmica u kojoj njegovi igrači "zarađuju" isključenje!

Prvo su golman Aleksandar Kirovski i štoper Uroš Spajić izbačeni sa terena u meču protiv Rida, potom je Ognjen Ožegović iskljuen u duelu sa Lokomotivom iz Tbilisija, a u ponedjeljak su teren prije vremena ponovo morala da napuste dva igrača – Luka Milunović, zbog koškanja sa protivničkim igračem i Vukan Savićević, zbog dva žuta.

U finišu prvog poluvremena i trener Slovana morao je da zamijeni jednog fudbalera, pošto je Filipu Hlohovskom pokazan put u svlačionicu zbog psovanja sudije.

Po informacijama iz tabora Crvene zvezde, arbitri se u Antaliji olako hvataju za džep. Konstatovano je da su neki kartoni bili opravdani, kao drugi Savićeviću zbog oštrog starta, ali neki i nisu, kao Milunoviću i napadaču Slovana.

U startnoj postavi Zvezde našao se reprezentativac Hondurasa Luis Garido, koji je odigrao prvo poluvrijeme, a od 63. minuta prvi put je na ovim pripremama igrao Filip Kasalica, koji je prvo bio povrijeđen, a onda imao infekciju oka.

CRVENA ZVEZDA: Bajković, Pantić, Spajić, Petković, Mladenović, Garido, Milijaš, Milunović, Lazović, Savićević, Mudrinski. Igrali su još: Mijailović, Vešović, Kasalica, Kadu.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC