• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: "Piskavac" mučio Bilića

Sloboda pružila jak otpor Lokomotivi iz Moskve, ali je na kraju poražena 2:4. Spartak bolji od Mogrena - 2:0.

 PRIPREME: "Piskavac" mučio Bilića  Izvor: MONDO

Srpski klubovi polako ulaze u završnu fazu zimskih priprema.

Sloboda i Spartak u utorak su igrali prijateljske utakmice. Užičani su u Larnaki protiv renomiranog protivnika iz Moskve doživjeli poraz, dok su "golobovi" na crnogorskom primorju pobijedili Mogren.

Lokomotiva Slavena Bilića bila je bolja od Slobode - 4:2. Golove za tim iz Srbije postigli su Ranđelović i Tiago.

Ekipa Ljubiše Stamenkovića pružila je snažan otpor crveno-zelenima. Sloboda je već u petom minutu imala dvije dobre prilike da prvo preko Purića, a potom i Tijaga stekne prednost.

Ono što njima nije pošlo za nogom, jeste Predragu Ranđeloviću u 17. minutu. Tijago Galvao asistirao je 36-godišnjem napadaču, duplo mlađi čuvar mreže ruskog tima Miroslav Lobancev bio je nemoćan.

Već u sljedećem minutu, Sloboda je mogla da duplira prednost. Uloge su bile zamijenjene, asistent je Ranđelović, ali Tijagu nije bio uspješan kao njegov saigrač.

Ipak, Lokomotiva je vrlo brzo izjednačila. reprezentativac Rusije Dmitri Sičev koristi pas 38-godišnjeg imenjaka Loskova (bivši reprezentativac) i vara Dejana Rankovića, golmana Slobode.

Najzvučnije ime Moskovljana Roman Pavličenko izborio je jedanaesterac u 41. minutu, koji je iz drugog pokušaja realizovao strijelac prvog gola Sičev.

Lokomotiva je u drugo poluvrijeme ušla sa potpuno izmjenjenim sastavom, dok sa druge strane Stamenković nije ništa mijenjao. U 55. minutu Rusi su poveli 3:1. Strelac je bio Torbinski.

Sloboda je propustila nekoliko odličnih prilika u drugom poluvremenu. Promašaje Tijaga, Pejovića, Ranđelovića i Danijela Oleruma (pogodio stativu), Lokomotiva je kaznila u 86. minutu. Četvrti pogodak za Bilićevu ekipu postigao je Dame Ndoje.

Tijago je u finišu iskoristio penal koji je skrivio Vedran Ćorluka.

SLOBODA: Ranković, Vasilić (od 60' Memedović), Bajić, Lovrić, Gojković, Knežević (od 55' Pilipović), Pejović, Purić, Krstić (od 80' Olerum), Tijago, Ranđelović (od 80' Jovanović).

LOKOMOTIVA: Lobancev, Denisov, Cvejba, Liscov, Grigorev, Mirančuk, Hartijadi, Podbrezkin, Sičev, Pavličenko (prvo poluvrijeme), Krešić, Ćorluka, Đurica, Šiškin, Janbajev, Glušakov, Samedov, Torbinski, Obina, Ndoje i Majkon.

Sljedeću provjeru Sloboda ima već u srijedu, kada će se sastati sa ruskim drugoligašem, Ufom.

Spartak je u drugom poluvremenu slomio otpor Mogrena - 2:0. Strelci za subotičane bili su Vladimir Torbica iz penala u 78. i Nemanja Čović u 84. minutu.

SPARTAK ZLATIBOR VODA: Aleksić, Farkaš (Adamović), Bratić, Antonić (Farkaš), Puškarić, Kwin (Vojvodić), Kovačević, Torbica, Novaković, Čović, Nosković (Milivojev).

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC