• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: I dalje je 50-50

Trener Reala poslije remija sa Mančester junajtedom u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona kaže da ništa još nije riješeno.

 Murinjo: I dalje je 50-50  Izvor: MONDO

Žoze Murinjo bi mogao da postane prvi trener u istoriji fudbala koji je sa tri različita tima osvajao titule prvaka Evrope.

Bio je to sa Portom i sa Interom. Sada bi to mogao da uradi i sa Real Madridom, ali do finala na Venmbliju ima još mnogo. Prije svega, njegov tim će u revanšu osmine finala protiv Mančester junajteda morati mnogo bolje. U prvoj utakmici bilo je 1:1.

"Nisam iznenađen, upravo ovakvu utakmicu sam i očekivao. Bila je otvorena do posljednjeg minuta. Junajted je tražio šansu iz kontranmapada, a mi smo bili ti koji smo diktirali ritam. Sve je otvoreno. Ako me pitate za procente, ostajem pri onome što sam rekao i prije prve utakmice, dakle šanse su 50-50. Vjerujem da možemo da damo više od jednog gola na Old Trafordu", rekao je Murinjo.

Bila je ovo posebna utakmica za Kristijana Ronalda. Igrao je u Mančesteru šest godina, a u ovoj utakmici bio je strijelac protiv tima za koji je više puta izjavio da mu je donio mnogo sreće u karijeri i koji je uvijek u njegovom srcu.

"Teška utakmica. Igrali su čvrstu odbranu, ali mislim da smo mi bili bolji i zaslužili smo više od ovog jednog gola. Imamo šansi u revanšu", rekao je Ronaldo i nastavio:

"Igrao sam u Mančesteru šest godina. Lijepo su me dočekali još dok sam bio tinejdžer i bilo je zaista posebno igrati protiv Junajteda. Uvijek imam veliko poštovanje prema svom bivšem klubu".

Osjećanja su obostrana.

Trener Junajteda Aleks Ferguson pohvalio je Ronaldov potez glavom, koji je donio izjednačenje Realu.

"Kakav udarac! Nevjerovatno! To se ne može spriječiti. Pitao sam Patrisa Evru u svlačionici, na poluvremenu, zašto nisu pokušali da spreče Ronalda, a onda sam pogledao snimak i zapitao sam samog sebe: 'O čemu ja pričam'", rekao je Ferguson.

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC