• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zeman podneo ostavku, stiže Stepanović?

Čeh podneo ostavku posle svega dva i po meseca na klupi Crvene zvezde. Novi trener Dragoslav Stepanović, saznaje MONDO.

 Zeman podneo ostavku, stiže Stepanović?  Izvor: MONDO

Crvena zvezda već posle dva odigrana kola u Superligi - traži novog trenera! Zdenjek Zeman podneo je ostavku u nedelju, javljaju beogradski mediji.

Prema saznanjima MONDA novi trener Crvene zvezde najverovatnije će biti Dragoslav Stepanović, koji je već razgovarao čelnicima kluba iz Ljutice Bogdana.

U međuvremenu, SOS kanal je objavio da je sportski direktor crveno-belih Goran Bunjevčević bio blizu odluke da podnese ostavku posle remija sa Banatom u Zrenjaninu, i pre toga, poraza od Vojvodine u Novom Sadu. Ipak, Bunjevčević se sastao sa predsednikom kluba Toplicom Spasojevićem i zaključeno je da bi njegovim odlaskom "došlo do još veće krize u klubu", odnosno da je za sada "najbolje da nastavi da obavlja svoju funkciju".

Podsetimo, na predstavljanju Nikole Lazetića u petak, 22. avgusta, Bunjevčević je izjavio:

"Koliko god to nekome izgledalo jadno, da ne znamo šta radimo i da igrače dovodimo "zbrda zdola", sve naše akcije su pokrenute sa ciljem".

Spasojević, s druge strane, nije zadržao Zemana u klubu, koji je pokupio svoje stvari već posle dva i po meseca od kako je doputovao u Beograd i bio predstavljen kao naslednik Aleksandra Jankovića.

Od Zemanovog prvog radnog dana, klub su potresale mnoge afere ("Mijailović", "Koroman", "kapitenska traka", "odlazak Marka Miškovića"), a posle startnog remija u kvalifikacijama za Kup UEFA na Kipru protiv Apoela (2:2), kap je prelio JEDAN osvojen bod u dva kola Superlige. Usledilo je i ozbiljno upozorenje navijača, zbog čega su u Ljutice Bogdana već u avgustu bili uključeni svi alarmi, a kulminiralo je ostavkom trenera.

Nezvanično, razgovori sa Stepanovićem, trenerom Čukaričkog, već traju.

Stepanović je bio jedan od kandidata za novog selektora Srbije, što je bila i njegova velika želja, ali kada već ne može na klupu nacionalnog tima, Crvena zvezda je, kao njegov bivši klub, podjednako dobar izbor.

Iskusni stručnjak je u nedelju razgovarao sa sportskim direktorom Crvene zvezde i načelni dogovor je postignut, saznaje MONDO. Olakšavajuća okolnost može da bude to što Stepanoviću ovih dana ističe ugovor sa "brđanima", a nije bilo informacija da ga je produžio.

Gotovo neverovatan je i podatak da je od odlaska Slavoljuba Muslina sa klupe Crvene zvezde na leto 2004. godine, samo Valter Zenga izdržao celu sezonu na mestu šefa stručnog štaba, pre nego što je otišao.

Treneri u periodu od 2004. do 2008. godine:


1. Slavoljub Muslin
2. Ljupko Petrović
3. Ratko Dostanić
4. Valter Zenga
5. Dušan Bajević
6. Boško Đurovski
7. Milorad Kosanović
8. Aleksandar Janković
9. Zdenjek Zeman
10. Dragoslav Stepanović (?)

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC