• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Grinpis na Realovoj konferenciji za medije

Aktivisti Grinpisa istakli transparent protiv kompanije Gasprom, sponzora Lige šampiona, tokom konferencije Real Madrida u Kopenhagenu.

 I Grinpis na Realovoj konferenciji za medije Izvor: MONDO

Grinpis je ovog ponedjeljka ponovo udario na Ligu šampiona, tačnije na jednog od njenih najjačih sponzora - rusku kompaniju Gasprom.

Aktivisti ove globalne organizacije za zaštitu životne sredine prethodno su u oktobru prekinuli susret Bazela i Šalkea na nekoliko minuta, a ovaj put su "upali" na konferenciju za medije Real Madrida.

Iza trenera Karla Anćelotija i defanzivca Pepea u jednom trenutku se pojavio transparent sa natpisom: "Sačuvajte Arktik, pokažite crveni karton Gaspromu". Brzo je uklonjen, a konferencija predstavnika španskog kluba uoči utakmice sa Kopenhagenom je nastavljena.

Real i Kopenhagen igraće u utorak u Danskoj meč posljednjeg kola Grupe B, u kojoj su Madriđani već obezbedili prvo mesto, dok se domaćin nada da će eventualnom pobjedom, uz poraz Galatasaraja od Juventusa u Istanbulu, obezbijediti selidbu u Ligu Evrope.

Utakmica Galatasaraj - Juventus odlučiće o drugom putniku u osminu finala Lige šampiona, a Torinezi su u boljoj poziciji pošto imaju dva boda više.

(MONDO, Foto: Youtube/screenshot )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC