• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Građani" loši matematičari

Fudbaleri i stručni štab Mančester sitija nisu bili svjesni da im je za prvo mjesto u grupi bila potrebna nad Bajernom od 4:2, a ne od 5:2.

 "Građani" loši matematičari Izvor: MONDO

Svi nazad u školu!

Mančester siti je u utorak uveče na "Alijanc areni" napravio veliki preokret protiv Bajerna i poslije 0:2, zabilježio trijumf od 3:2. A za prvo mjesto u Grupi D bio im je potreban još jedan gol.

Zanimljivo i pomalo komično zvuči podatak da niko u Mančester sitiju nije znao da im je potreban još jedan gol, a ne dva koliko su mislili.

Iskreni da budemo, nismo znali da nam je pobjeda od 4:2 dovoljna. Mislili smo da nam je potrebno 5:2", izjavio je strelac trećeg gola Džejms Milner.

To što igrači nisu bili svjesni i može im se oprostiti, jer se dešava da nemaju pravu informaciju, niti o tome razmišljaju, ali je čudno da ni oni koji su za to plaćeni i koji bi trebalo da vode računa, takođe nisu bili svjesni kolika im je pobjeda bila potrebna.

Trener Manuel Pelegrini takođe je bio zbunjen. Poslije meča je rekao da je prezadovoljan pobjedom nad Bajernom, ali je dodao i ovo:

"Bilo nam je važno da budemo prvi u grupi, ali ne i najvažnije. Bilo je teško postići još dva gola".

To znači da ni Pelegrini nije bio svjestan da je njegovom timu potreban još jedan gol za osvajanje prvog mjesta u grupi.

Novinari su ga poslije meča pitali zašto u igru nije ubacio napadača Serhija Aguera, a trener je odgovorio:

"Da smo postigli četvrti gol, sigurno je da bih bio u iskušenju da ga pošaljem na teren. Ali, svjestan sam da je jako teško pobijediti Bajern sa tri gola razlike".

Bajern i Mančester siti su završili grupnu fazu sa po 15 bodova i oba kluba su se plasirala u nokaut fazu, s tim što su Bavarci prvi. Bajern je dobio Siti u Mančesteru 3:1, a da je Siti u utorak uveče pobedio 4:2, "građani" bi bili ti koji bi u osminu finala išao kao prvoplasirani. zahvaljujući više golova datim u gostima.

(MONDO, Foto: AP Photo/Kerstin Joensson )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC