• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Hoćeš izjavu - plati!"

Čudna odluka Njukasla, čiji je tim za odnose sa javnošću odlučio da od novinara počne da naplaćuje intervjue sa igračima.

 "Hoćeš izjavu - plati!" Izvor: MONDO

Njukasl ove sezone igra mnogo bolje nego prošle, kada je jedva izboren opstanak u Premijer ligi, ali rukovodstvo kluba kao da ne prati napredak igrača, zbog čega nema simaptije javnosti.

Gotovo nevjerovatna vijest pojavila se ove srijede, a glasi da će novinari lokalnih pisanih medija ubuduće morati da plate za intervju sa igračima trenutno sedmoplasiranog tima u prvenstvu Engleske.

Gomila nezadovoljnih komentara ostrvskih novinara već je preplavila društvene mreže i biće veoma zanimljivo vidjeti kako će mediji reagovati na zvanično pismo koje su lokalne redakcije dobile od "svraka", a u kojem se navodi da će ubuduće za intervju sa nekim igračem između dve utakmice morati da - plate.

Nažalost, nije naveden "cjenovnik izjava", a bilo bi veoma zanimljivo vidjeti koliko čija izjava košta. Navodno, igrači su podijeljeni u tri kategorije - zlatnu, srebrnu i bronzanu!?

Njukasl je, inače, prethodno zabranio igračima da daju izjave za tri lokalna lista, koji su u oktobru izvještavali o protestu navijača protiv vlasnika kluba Majkla Ešlija.

(MONDO, Foto: Beta/AP/Jon Super )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC