• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Stanković odustao!

Došao, vidio i - odustao! Nezvanični kandidat za predsjednika FSS Dejan Stanković zvanično je saopštio da to neće postati.

 Dejan Stanković odustao! Izvor: MONDO

Načelni pristanak, obilazak fudbalskih regiona, klubova u Beogradu i unutrašnjosti, upoznavanje sa sistemom izbora novog predsjednika Fudbalskog saveza Srbije, ali i načinom funkcionisanja istog i...

"Hvala, ali ipak bolje ne".

Nezvanični kandidat za novog predsjednika FSS, nasljednika "odlazećeg" Tomislava Karadžića, legendarni srpski fudbaler Dejan Stanković dao je u srijedu zvanično "NE" ovoj ideji.

Šta će biti sada?

MONDO iz pouzdanih izvora saznaje da postoje dve opcije: da Karadžić na predstojećoj Skupštini konstatuje kako ni ovog puta nema protivkandidata, ali i da se njegova opozicija za kratko vrijeme pregrupiše i izađe sa sasvim drugačijim prijedlogom.

Štaviše, naš sagovornik nagovještava da Stanković nijednog trenutka i nije bio zamišljen i javnosti predstavljen kao Karadžićev oponent, kakvih u Srbiji ima, ali pitanje koliko. To će biti poznato kada Skupština jednog dana bude zakazana i održana.

Do tada, poznato je samo da se ideja o Stankoviću kao novom prvom čovjeku, sa novim ljudima, neće ostvariti i da je to bila, na kraju, Dekijeva konačna odluka. Izbori u nacionalnom fudbalskom savezu trebalo bi da se održe ovog mjeseca ili u januaru sljedeće godine.

Stanković je sa 103 utakmice u državnom timu nedavno postao rekorder, a igračku karijeru završio je prošle sezone. On je tokom karijere igrao za Crvenu zvezdu, rimski Lacio i milanski Inter sa kojim je 2010. godine osvojio Ligu šampiona.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC