• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini: Slažem se sa Konteom

"Bilo je teško igrati fudbal u onakvim okolnostima. To je bila lutrija... Ali, zasluženo smo prošli", konstatovao teren Galatasaraja.

 Manćini: Slažem se sa Konteom Izvor: MONDO

Poslije dvodnevne borbe sa Juveom, Galata je uspjela da se i ove sezone nađe u drugoj fazi Lige šampiona.

Tim Roberta Manćinija počeo je meč protiv Torineza u utorak uveče, pa otrčao u svlačionicu poslije 32 minuta igre, zbog jakih snježnih padavina.

Duel je nastavljen u srijedu u 14.00 časova po srednjoevropskom vremenu. U blatu Turk Telekom arene, Vesli Snajder postigao je gol dovoljan za pobjedu Galatasaraja (1:0), eliminaciju Juventusa i slavlje domaćih navijača.

Antonio Konte otkrio je poslije poraza crno-bijelih iz Italije da su pregovori o odigravanju utakmice vođeni i prije utakmice i u poluvremenu. To je potvrdio i Roberto Manćini, trener Galate.

"Bilo je teško igrati fudbal u onakvim uslovima. Još prije meča sam rekao da će biti opasno za igrače, tako da je možda bilo bolje da ne igramo... Sinoć je praktično bilo nemoguće, jer se sloj leda 'uhvatio' preko terena i niko nije htio da nastavi. Rekao sam UEFA delegatu da ni u srijedu nisu postojali dobri uslovi za igru", otkrio je italijanski trener.

I u poluvremenu su vođeni razgovori.

"Poslije prvog poluvremena je već bilo prekasno da se bilo šta promijeni. Juventus je htio da igra prije utakmice. Shvatio sam to jer ništa nisu rekli. Slažem se sa Konteom, uslovi su bili nemogući za oba tima. Utakmica se pretvorila u lutriju".

Poslije velike borbe, Galata je zasluženo pobijedila i izborila plasman.

"Kada smo izašli na teren igrali smo otvoreni meč i bili agresivniji. Zaslužili smo pobjedu, vjerovatno zato što smo znali da moramo da pobijedimo".

I Manćini i skupocjeni tim opravdali su veliki uloženi novac. Osvojili su drugo mjesto na tabeli Grupe B Lige šampiona, iza Reala, a ispred Juventusa i Kopenhagena.

"Preuzeo sam tim u teškoj situaciji, poslije poraza kod kuće (od Reala) 1:6. Bili smo dobri i srećni da u Torinu osvojimo poen. Danas smo zaslužili da pobijedimo".

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC