• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krvoproliće u Milanu!

Holanđani divljali u Milanu, a "rosoneri" se osvetili tako što su izboli šestoricu navijača Ajaksa.

 Krvoproliće u Milanu! Izvor: MONDO

Parola srpskih navijača "stop noževima" ne samo da ne važi u Italiji, već se ovo hladno oružje sve češće primjenjuje u sukobima sa gostujućim navijačima.

U srijedu poslije podne čak šest pristalica Ajaksa izbodeno je u Milanu!

Ljubitelji fudbala još nisu zaboravili stravičan pad i teško povređivanja navijača "kopljanika" na utakmici sa Barselonom u Amsterdamu, a sa sjevera Italije stigle su stravične vijesti.

Uoči utakmice 6. kola Grupe H Lige šampiona Milan - Ajaks, došlo je do krvoprolića na ulicama grada mode. Incidente su izazvali navijači gostujućeg kluba, koji su na kraju i izvukli deblji kraj.

VIDEO

Njih oko 100 učestvovalo je u neredima u centru grada. Kada su prolaznike počeli da maltretiraju i gađaju predmetima morala je da interveniše policija. Takođe, grupa od oko 20 navijači Ajaksa izašla je iz autobusa i fizički napala grupu poljoprivrednika koja je mirno demonstrirala.

Na drugom kraju grada, Ajaksovi huligani pokušali su nasilno da uđu u Milanovu navijačku prodavnicu. Tom prilikom razbijali su flaše, prozore i izloge.


Italijanska agencija Ansa javila je da su navijači holandskog kluba povrijeđeni u odvojenim incidentima u blizini stadiona San Siro i da je u sukobima, koji su nastali kao posljedica osvete "rosonera", izbodeno šest Holanđama. Prema informacijama iz Italije, trojica su u teškom stanju, dok su ostala trojica lakše povrijeđena.

Netrpeljivost navijača Milana i Ajaksa traje već duže vrijeme. Prilikom gostovanja italijanskog kluba u Amsterdamu takođe je bilo navijačkih incidenata u metrou.

VIDEO

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Matthew Lloyd)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC