• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda: Džaja može da se vrati u klub

Nema prepreka da se Džajić vrati u Crvenu zvezdu, poručuju iz kluba sa Autokomande.

 Zvezda: Džaja može da se vrati u klub  Izvor: MONDO

Fudbalski klub Crvena zvezda demantovao je pisanje pojedinih srpskih medija da je državni vrh Srbije zabranio Draganu Džajiću da ponovo preuzme neku od rukovodećih funkcija u klubu.

"Klub ovim putem obaveštava javnost da, prema podacima sa kojima trenutno raspolažemo, ne postoje bilo kakve pravne prepreke koje bi gospodinu Džajiću onemogućile povratak u klub", ističe se u saopštenju Zvezde.

Uskoro bi trebalo da bude održana vanredna skupština kluba, a Džajić se u medijima pominjao kao mogući kandidat za predsedničku funkciju.

"FK Crvena zvezda će u najskorijem vremenu na Skupštini kluba izabrati novog predsednika, a pravo da kvalifikuju potencijalne kandidate imaju isključivo članovi komisije koja je formirana za tu svrhu od strane Upravnog odbora", navodi se u saopštenju kluba sa Autokomande.

Bivši predsednik Zvezde Dragan Džajić, bivši generalni sekretar Miloš Marinković i bivši sportski direktor Vladimir Cvetković uhapšeni su u februaru zbog sumnje da su prilikom transfera nekoliko igrača zloupotrebili službeni položaj.

Njih trojica su početkom jula pušteni da se brane sa slobode, a prethodno im je nekoliko puta pritvor bio produžavan.

Nakon ostavke kompletne uprave Zvezde krajem avgusta, pojedini mediji pisali su da bi Džajić mogao da se vrati na mesto predsednika "crveno-belih".

Pojedini beogradski listovi objavili su da su nakon toga neki državni funkcioneri čelnike Zvezde upozorili da je Džajić još pod istragom i da ne može da se vrati na rukovodeće mesto u klubu.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC