• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvonko Milojević stigao u Beograd

Bivši golman Crvene zvezde, koji je teško povređen pre deset meseci u saobraćajnoj nesreći, prebačen je iz Brisela na lečenje u Beograd.

 Zvonko Milojević stigao u Beograd  Izvor: MONDO

Bivši golman Crvene zvezde Zvonko Milojević, koji je pre deset meseci teško povređen u saobraćajnoj nesreći, transportovan je u nedelju iz bolnice u Briselu na Institut za ortopediju i traumaotolgiju Banjica u Beogradu.

U klinici "Anlave", čiji je lekarski tim izvršio transport, rečeno je da je pacijent tokom vreme puta bio stabilnih vitalnih funkcija i da je dobro podneo put.

Milojevića je iz bolnice u Briselu na Institut za ortopediju i traumatologiju Banjica transportovao tim lekara klinike koji su činili Slobodan Ivanović i Dragan Đorđević, kao i medicinski tehničar Veljko Ivanović.

Milojević je povređen u saobraćajnom udesu koji se dogodio na tromeđi Nemačke, Holandije i Belgije, kod nemačkog grada Ahena, udaljenom 250 kilometara od Brisela.

Bivši golman Crvene zvezde, Anderlehta i Lokerene tada je zadobio prelom baze lobanje, krvarenje u mozgu, prelom donjih ekstremiteta i prelom kičme. Bio je 12 dana u komi, nekoliko puta je operisan, a zatim je u Belgiji sprovedena fizikalna terapija.

Veliku pomoć u organizaciji lečenja i transporta pružili su kumovi Zvonka Milojevića, fudbaler Intera Dejan Stanković i fudbalski trener Aleksandar Janković.

(Beta, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC