• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter "krade" Mutua Fiorentini?

Mutu navodno ima "tajnu klauzulu" sa Fiorentinom da na leto 2009. godine može da ode iz kluba za svega četiri miliona evra.

 Inter "krade" Mutua Fiorentini?  Izvor: MONDO

Inter je navodno poslao ponudu Fiorentini za Adrijana Mutua u visini od četiri miliona evra. To je pet puta manje od ponude koju je u julu za Rumuna poslala Roma i bila odbijena.

Razlika je u tome što "neroazuri" nameravaju da kupe Mutua sledećeg leta, kada će biti aktivirana klauzula u njegovom ugovoru, po kojoj može da ode iz Firence za svega četiri miliona evra, tvrdi Tutosport.

Torinski dnevnik tvrdi da u Romi nisu znali za "tu začkoljicu", jer je to bila tajna uprave Fiorentine i rumunskog napadača. Postoji i verzija da je veče nakon što je odbijena ponuda Rome, Mutu potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa Fiorentinom u koju je uneta ova "tajna" klauzula.

To su nekako doznali u Interu i preduhitrili sve, čak i upravu Viole, tako da su poslali ponudu na "Artemio Franki" koja ne može biti odbijena, ukoliko fudbaler bude želeo da pređe u tim koji se interesuje.

Ukoliko su informacije do kojih je došao Tutosport tačne, Mutu će za svega četiri miliona evra na leto 2009. godine preći u Inter. Naravno, ako bude želeo.

On je u Fiorentinu stigao 2006. godine iz Juventusa. Prvi klub u Italiji bio mu je upravo Inter, u koji je došao 2000. godine, ali kao mladić nije uspeo da se nametne, tako da je prodat Veroni. U novoj sredini je zablistao, krenuo putem velikih zvezda, a onda doživeo sunovrat u Čelsiju, kada je bio pozitivan na kokain.

Londonski tim momentalno je raskinuo ugovor s njim, a FIFA je nedavno donela odluku da Mutu mora da obešteti Čelsi za 13 miliona evra, koliko je plaćen njegov transfer na "Stamford Bridž".

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC