• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spaleti: Ne napuštam Romu

Trener Rome Lučano Spaleti rekao je da neće napustiti taj klub, uprkos porazu od rumunskog Kluža (2:1) u prvom kolu Lige šampiona.

 Spaleti: Ne napuštam Romu Izvor: MONDO

"Ne odlazim iz Rome. Sada ćemo morati da vrtimo pedale još jače i brže. Imamo vremena da dobro analaziram šta se desilo na startu Lige šampiona i da popravimo igru", rekao je Spaleti za dnevnik "Gazeta delo Sport".

Roma je na utakmici sa Klužom povela, ali su gosti zahvaljujući golovima Argentinca Huana Kulija došli do preokreta i pobede.

"Kada ne odigrate dovoljno snažno i izbalansirano, utakmica postaje teško, bez obzira ko vam je protivnik", objasnio je Spaleti, čiji tim je u prva dva kola Serije A osvojio samo jedan bod.

Trener Kluža, Italijan Mauricio Trombeta zasluge za uspeh u Rimu podelio je sa Joanom Andoneom, koji je prošle sezone doneo ekipi titulu šampiona Rumunije.

"Ovaj rezultat je pre utakmice bio nezamisliv, ali smo potpuno zasluženo slavili. Velike zasluge ima i moj prethodnik Joan Andone, pošto su ovo plodovi njegovog rada. Dobili smo mnogo na samopouzdanju, ali će biti teško do kraja", rekao je Trombeta.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC