• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Nisam "odjavio" BiH i Ćiru!

"Rado ću se odazvati ako me selektor Blažević pozove. Žao mi je što se moje ime koristi u političke svrhe", rekao je Branimir Bajić.

 Bajić: Nisam "odjavio" BiH i Ćiru! Izvor: MONDO

Centarhalf nemačkog drugoligaša Koblenca Branimir Bajić negirao je navode pojedinih beogradskih listova da više neće nastupati u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine i da ga zanima isključivo selekcija Republike Srpske.

"Nisam dao intervju ni ‘Sportskom žurnalu’ niti banjalučkom ‘Glasu Srpske’. Nije istina da više neću da igram za BiH. Rado ću se odazvati ako me selektor Ćiro Blažević pozove. Žao mi je što se moje ime koristi u političke svrhe. BiH je moj jedini izbor", rekao je Bajić za "Dnevni avaz".

Nekadašnji igrač Partizana poslednji put je igrao za BiH protiv selekcije Bugarske, ali ga Blažević posle toga nije uzeo u obzir za utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Španije i Estonije.

"Trenutno nisam u planovima selektora, ali nadam se da ću uskoro ponovo zadobiti njegovo poverenje. Čak i ako me Ćiro ne bude zvao, doći ću na naredne utakmice BiH kao običan navijač", naglasio je nekadašnji prvotimac Partizana.

Prema njegovom mišljenju, neko je namerno zloupotrebio njegovo ime i trenutni status u reprezentaciji BiH.

"Očigledno je u pitanju podvala meni, ali i mojim prijateljima i saigračima. Što se tiče Republike Srpske, obavešten sam da postoji spisak reprezentativaca i da se i moje ime nalazi na njemu. To je sve što znam", zaključio je Bajić.

Republika Srpska trebalo bi da do kraja godine odigra prijateljsku utakmicu sa nekom od španskih pokrajina, najverovatnije sa Galicijom.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC