• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I FK Zvezda traži pomoć države!

Fudbalski klub Crvena zvezda, po ugledu na neke druge klubove iz sportskog društva, zatražio pomoć države u rešavanju finansijskih problema.

 I FK Zvezda traži pomoć države!  Izvor: MONDO

Ne prođe dan a da neki od klubova Sportskog društva Crvena zvezda ne zatraži finansijsku pomoć države, po mogućstvu konstantnu.

Tako je i sa fudbalskim klubom čiji je vršilac dužnosti predsednika Dobrivoje Tanasijević aka Dan Tana izjavio za "Sport" da "bez podrške države i grada, veliki sportski kolektivi ne mogu da rešavaju svoje finansijske krize".

"Troškovi su veliki, pogotovo zbog očekivanja i želja da se postigne najbolji rezultat, pre svega u međunarodnim takmičenjima, dok su izvori prihoda izuzetno suženi", kaže Tanasijević.

Mediji su prethodnih dana pisali o velikim finansijskim problemima Crvene zvezde, o blokiranju računa u bankama, da bi iz kluba potom izašlo saopštenje u kojem se demantuju te informacije i poručilo da se "u narednih mesec dana očekuje da pristignu finansijska sredstva od transfera igrača i sponzorstava u dinarskoj protivvrednosti od pet miliona evra".

U problemu su i pojedini fudbaleri koji navodno jedva sastavljaju kraj s krajem, a glavni finansijeri kluba Dragi Mićović i Marko Mišković obećali su da će im dugovanja biti izmirena - prva polovina duga sledeće nedelje, a druga do kraja meseca. Uz to, ako pobede Jagodinu premija za svakog igrača je 500 evra!

Iz Crvene zvezde i vest da će novi portpraol kluba biti Zrenjaninac Slobodan Grujić, koji je do sada radio u Banatu.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC