• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Index.hr": Uživamo kada nas prave pi*****

Autor mondo.rs

Novinar portala "Index.hr", Saša Čobanov, je na ovaj način izveštavao sa "čudne" utakmice Dinamo Zagreb - Lokomotiva...

Namešteno ili snaga Dinama?

Čudna utakmica odigrala se u subotu uveče u Zagrebu. Na stadionu u Kačnjevićevoj sastali su gradski rivali, ali isto tako i bratski, slavni Dinamo i njegova filijala Lokomotiva. Klubovi na čijem su čelu dva velika prijatelja, kumovi Zdravko Mamić i Božidar Šikić.

Ali utakmica 2. kola prvenstva Hrvatske nimalo nije delovala prijateljski. Lokomotiva je "drala" velikog brata i tako sve do desetak minuta pre kraja. Zatim su se "modri" probudili i očas posla, za svega desetak minuta postigli tri gola i od 1:3 stigli do 4:3.

Pogledajte poslednji gol "modrih"

Slalom Sudanija za pobjedu Dinama
Izvor: YouTube


Malo je ljubitelja fudbala u Hrvatskoj koji veruju da je ovaj preokret plod dobre igre Dinama i posustajanja Lokomotive. Po forumima i portalima komentari i naslovi na vest iz Kranjčevićeve navode samo na jedno. 

Domaćin je pustio Dinamo!

"Sramota", "lakrdija", reči su koje dominiraju kod razočaranih navijača, i novinara.

"80 minuta je Lokomotiva igrala sjajno, a onda je morala stati", podnaslov je na portalu Index.hr.

"I onda tih zadnjih 10 minuta. Do tada čvrsta, odgovorna i disciplinirana obrana Lokomotive je prestala postojati i bilo je samo pitanje trenutka kada će Dinamo postići gol ili dva. Igra Lokomotive se potpuno raspala i bilo je zapravo jako tužno gledati igrače jedne momčadi koja se srčano i hrabro borila punih 80 minuta kako praktički dopušta suparniku da im zabija golove. Jer je valjda došao naputak s vrha.  Dinamo nije zabio samo jedan gol, pa čak ni dva. Dinamo je zabio tri gola i odnio pobjedu u pomalo bizarnoj utakmici (četvrti gol Dinama u 94. minuti podsjeća na golove koji su se zabijali u onom čuvenom ''Šajberovom kolu'' 1986.)", stoji dalje u tekstu jednog od najposećenijih internet sajta u Hrvatskoj.

Novinar portala Index.hr tu ne završava priču. Nastavlja i na na kraju podvlači:

"A ova večerašnja blamaža, ovaj montipajtonovski skeč, koji su izveli nogometaši Dinama i Lokomotive samo je posljedica sveg onog čemera i jada u kojoj naš puk živi i politike koja dignutih ruku gleda i izvlači korist. Očito uživamo kad nas prave pizdama. I zaslužili smo to, šutnjom apatijom i bezvlađem. Pa onda, ako nam svima tako paše, neka bude tako. Uživajmo!"

I tužno bi bilo smejati se sada Dinamu i Hrvatima. Na to pravo imaju Englezi, Nemci, Francuzi, ali mi, ovde u Srbiji nemamo. Oni su barem progovorili i to na primeru najvećeg kluba.

Mi ćutimo. I ćutaćemo!

Ceo tekst pročitajte OVDE.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC