• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanovih pet za šest!

Autor mondo.rs

Partizan u 15. kolu Superlige pobedio Borac 5:1 (1:1) i sa "plus šest" u odnosu na Zvezdu otišao na zimsku pauzu. Škuletić ušao u istoriju.

 Partizanovih pet za šest! Izvor: MN PRESS

Partizan je jesenji prvak i početak prolećnog dela šampiona Srbije dočekaće sa "plus šest" u odnosu na Crvenu zvezdu. Dešavanja pred odlazak na dvomesečnu pauzu u potpunosti su odgovarala crno-belima.

Partizan je na stadionu u Humskoj pobedio Borac iz Čačka 5:1 (1:1), dok je "večiti" rival igrao 1:1 u Lučanima protiv Mladosti.

"Parni valjak" se nije oprostio od svojih navijača u 2014. godini, jer će u četvrtak, takođe na svom terenu, ugostiti Asteras na oproštaju od Lige Evrope.

Crno-beli napravili su lepu uvertiru pred koncert Grupe JNA, kojim će se u restoranu na stadionu u Humskoj (posle utakmice sa Čačanima) uveličati završetak uspešnog prvog dela sezone u Superligi.

Izvor: MN PRESS

Borac je bio bolji u prvom, a Partizan u drugom poluvremenu.

"Zebre" su povele golom Ivana Đokovića u 19. minutu. Otvorenim nastupom protiv velikog rivala Čačani su stvorili još nekoliko prilika, ali u tim situacijama nisu bili uspešni.

Nervozu među navijačima Partizana smirio je Vladimir Volkov tri minuta pre kraja prvog poluvremena. Levi bek lidera Superlige iskoristio je sjajna prodor Petra Grbića i pravovremenu asistenciju.

Otpor Borca potpuno je slomljen u 65. minutu. Petar Škuletić je postigao 20. gol u sezoni, a 13. u Superligi. Za razliku od prvog poluvremena kada mu je golmana gostujućeg sastava Petrić skinuo zicer, u drugom delu uspešniji je bio golgeter Partizana.

I to dva puta. Sjajnu statistiku poveća je za još jedan gol postignut u sudijskoj nadokandi.

Pored pogotka, Volkov je u 67. minutu upisao i asistenciju za Andriju Živkovića, dok je četvrti gol za Partizan postigao Saša Ilić nakon dodavanja Nemanje Kojića u 87. minutu.


PARTIZAN: Lukač - Petrović, Stanković, Stevanović, Volkov - Drinčić, Marković, Grbić (od 56' A. Živković), Ninković (od 46' S. Ilić) - Škuletić, Lazović (od 82' Kojić).

Borac: Petrić, Radunović, Obradović, Stojanović (od 70' Đerić), Babić, Gojković, Mašović (od 61' Mutavdžić), Božić, Milojević, Đoković, Jovančić.

TOK UTAKMICE:

- GOOOL! Opet Petar Škuletić! Partizan je peti gol postigao u sudijskoj nadokandi. Škuletić je dobio loptu na levoj strani, sevnula je levica i Petrić je ponovo savladan.

Škuletić2
Izvor: YouTube


- GOOOL! Saša Ilić postiže četvrti gol za Partizana. Crno-beli su lako kombinovali na 20-ak metara od gola, zatim su loptu preselili u protivnički kazneni prostor, da bi Nemanja Kojić uočio slobodnog kapitena, koji se namestio i odmerenim udarcem pogodio mrežu.

Ilić
Izvor: YouTube


- GOOOL! Partizan vodi 3:1! Volkov je sada bio u ulozi asistenta, prošao je po levoj strani, odigrao na "drugu stativu", a tamo je Andrija Živković bio staložen i lako pogodio mrežu. Partizan je treći gol postigao u 67. minutu.

Živković
Izvor: YouTube


- GOOOL! Petar Škuletić! Partizan od 65. minuta vodi. Najbolji strelac "parnog valjka" spojen je sa golom, a novu stopostotnu priliku Škuletić ne propušta.

Škuletić
Izvor: YouTube


- Prvo velika šansa za Borac, pa za Partizan. Ostaje 1:1 u 54. minutu.

- Marko Nikolić je na početku drugog poluvremena uveo Sašu Ilića umesto Nikole Ninkovića.

Gotovo je prvo poluvreme!

- GOOOL! Partizan je izjednačio golom Vladimira Volkova u 41. minutu. Ali, najveće zasluge pripadaju Petru Grbiću. Krilni napadač "parnog valjka" uspeo je da se izbori sa dvojicom protivničkih igrača, da prođe, zagradi loptu i posluži je kao na taci levom beku.

Volkov
Izvor: YouTube


- Sjajan udarac Božića iz "slobodnjaka" sa preko 30 metara i odlična odrana Lukača. Korner za Borac!

- Samo minut kasnije Petar Škuletić je imao sjajnu priliku, idealnu. Bio je sam ispred Petrića, ali je golman Borca majstorski odbranio udarac najboljeg strelca Superlige.

- GOOOL! Borac vodi 1:0 od 19. minuta golom Ivana Đokovića, koji se najbolje snašao u gužvi posle centaršuta iz kornera. Prethodno je Nemanja Petrović na gol-liniji blokirao šut igrača Borca glavom, ali se lopta odbila do Đokovića koji je bio precizniji.

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC