• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Policija "češlja" firmu Mileta Jovičića

Autor mondo.rs

Dan nakon što ga je Upravni odbor Partizana izabrao za kandidata na klupskim izborima za predsednika, inspektori finansijske policije ušli su u njegovu kompaniju. "Tačno je, ali ne bih o tome", rekao je Jovičić za "Kurir".

 Policija "češlja" firmu Mileta Jovičića Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

U prostorije firme "Topola komerc" iz Bačke Topole, na čijem je čelu Mile Jovičić, u sredu su ušli inspektori finansijske policije, javlja dnevni list Kurir.

Kandidat za predsednika FK Partizan, koji je na klupskom upravnom odboru tajnim glasanjem ubedljivo pobedio protivkandidata Zorana Popovića, suočio se sa "češljanjem" papira svoje kompanije dan nakon što je njegova kandidatura zvanično podnesena.

U razgovoru za isti list, Jovičić je potvrdio tu informaciju. U nekoliko reči.

"Ne bih o tome... Neka ljudi rade svoj posao! Samo to ću vam reći"

Jovičić je većinski suvlasnik i direktor tog preduzeća, osnovanog 10. januara 1991. Njena primarna delatnost je "nespecijalizovana trgovina na veliko, hranom, pićima i duvanom". Kompanija ima osam zaposlenih, prema zvaničnim podacima APR posluje bez gubitaka.

Osim Jovičića, kandidat za predsednika na izborima u Partizanu verovatno će biti privrednik Sreten Nikolić, koji će istupiti ispred "Grupe Albert Nađ". Da bi se kandidovao, on bi prethodno trebalo da ispuni formalnost i da postane član klupske skupštine, čija je sednica zakazana za 25. decembar.

"Očekujem da u narednim danima obavim razgovor sa Sretenom Nikolićem i Zoranom Popovićem, da popričamo o budućnosti našeg kluba i njihovim idejama. Apsolutno za sam za to da obojica budu u mom timu, ako budem izabran. Od njih zavisi. Svima nama treba da bude najvažniji Partizan".

O tvrdnjama da je Dragan Đurić na tajnom glasanju bio za Popovića, Jovičić je rekao...

"Najveći problem ne samo Partizana, već i srpskog sporta jesu finansije. Radimo na tome da Partizan nema problema", dodao je Jovičić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC