• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kros: Kraj iz snova... Idemo dalje

Autor mondo.rs

Fudbaler Reala posle osvojene titule Svetskog klupskog prvaka rekao da nije mogao da zamisli bolji završetak godine, ali i najavio da će "kraljevi" nastaviti istim putem i u 2015.

Real Madrid je u finalu Svetskog klupskog prvenstva u Marakešu savladao San Lorenco (2:0) i dokopao se četvrte titule u tom takmičenju u istoriji.

Toni Kros sijao je od sreće posle klupskog uspeha, nakon što je u julu već osvojio "trofej svih trofeja" sa reprezentacijom Nemačke na Mundijalu u Brazilu.

"Ovo je fantastičan način da se završi godina. Nije lako doći do ovde, jer prethodno morate da osvojite Ligu šampiona. Srećan sam i što sam ovaj trofej osvojio prošle godine sa Bajernom, a ove sa Realom. To nije čest slučaj, tako da je ovo odličan kraj senzacionalne godine", rekao je Kros za sajt FIFA.

Real
Izvor: YouTube

On je dodao da se Madriđani neće zaustaviti nakon uspeha u Marakešu.

"Trudimo se da osvojimo svako takmičenje, ali svesni smo koliko je to teško. Atletiko i Barselona su naši najveći rivali u Primeri, a slično je i u Ligi šampiona, gde imate timove kao što su Čelsi ili Bajern. Biće ovo teška i naporna sezona. Dobro nam ide, nadam se da ćemo ostati na tom putu", poručio je Kros, koji je ovog leta stigao iz Bajerna stigao u Madrid i na 26 utakmica postigao jedan gol za "kraljevski" klub.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC