• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Olimpik praznuje na vrhu, PSŽ tek treći!

Autor mondo.rs

Tim iz Marseja pobedio je Lil (2:1), a Lion izbio na drugo mesto, ispred Pari sen Žermena.

Pari sen Žermen individualno ima daleko najkvalitetniju ekipu u Francuskoj, ali trener Loran Blan u prvoj polovini nacionalnog prvenstva nije uspeo to da pretoči u vodeću poziciju na tabeli.

Umesto prvog i jedinog favorita za titulu, na tronedeljnu pauzu kao lider odlazi Olimpik iz Marseja, predvođen argentinskim stručnjakom Marselom Bielsom!

Olimpik je u nedelju na Velodromu savladao uvek neugodni Lil - 2:1, autogolom Rua u 32. minutu i odlučujućim pogotkom Belgijanca Miši Bačuaija u 69. minutu.

Gosti su osam minuta ranije uspeli da izjednače preko Idrise Gaja, ali je "LOeM" (poslednji put bio šampion 2009/10) ipak stigao do devete uzastopne ligaške pobede pred svojim navijačima. Ta serija započeta je odmah nakon poraza od Monpeljea (0:2) u drugom kolu.

Olimpik je sakupio 41 bod iz 19 mečeva, a PSŽ 38, pošto je u subotu na Parku prinčeva samo remizirao sa očigledno "tvrdim" Monpeljeom (0:0), pre toga izgubivši u gostima od Gengana (1:0).

Ibrahimović i ekipa u nedelju uveče čak su pali na treću poziciju, jer je preporođeni Lion uspeo da trijumfuje u Bordou i sa 39 bodova postane najbliži pratilac lidera.

Lion je na stadionu Šaban Delma pobedio čak sa 5:0, s tim da je tri gola dao u poslednjih 10 minuta, kada je domaćin ostao bez isključenog defanzivca Nikole Paloe.

Prvenstvo se nastavlja 9. januara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC