• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od janura: Tores/Mandžukić?

Autor mondo.rs

Sve je izvesnije da će Fernando Tores u januaru napustiti "San Siro", a od skoro postoji i opcija da se vrati u klubu čiji je najmlađi kapiten u istoriji.

Fudbaler Milana Fernadno Tores mogao bi u januaru da se vrati u madridski Atletiko, prenosi danas italijanski list Gazeta delo Sport.

Kako se navodi, čelnici Milana već uveliko traže zamenu za Toresa pošto nisu zadovoljni njegovim igrama, a najbliži je povratku u redove šampiona Španije.

"Mislim da bi dolazak Toresa u Atletiko bio neverovatan potez. Međutim, to je samo moje mišljenje, a ostalo je na čelnicima kluba", rekao je pomoćni trener Madriđana Herman Burgos za radio Kadena Ser.

Strpljenje sa Toresom izgubio je i trener Filipo Inzagiji, koji Špancu nije pružio priliku da igra još od novembra i derbija protiv Intera. Tores je letos prešao na dvogodišnju pozajmicu u Milan iz Čelsija i postigao je samo jedan gol na 10 utakmica u Seriji A.

On je ponikao u Atletiku, za koji je od 2000. do 2007. godine odigrao 244 utakmice i postigao 91 gol. Za reprezentaciju Španije nastupio je 110 puta i postigao 38 golova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC