• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS: Proveriti legitimitet Zajednice superligaša

Autor mondo.rs

Najuže rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije obratilo se svojoj pravnoj Komisiji koja treba da proveri da li je novo rukovodstvo Zajednice Superlige izabrano na legalan i legitiman način.

 FSS: Proveriti legitimitet Zajednice superligaša Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Nakon što je prošle nedelje održana više nego burna, pa i tragikomična sednica Zajednice superligaških klubova, predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić nije isključio mogućnost da tom telu bude oduzeto upravljanje najvažnijim fudbalskim takmičenjem u Srbiji.

Da li će se to i dogoditi, za sada, nije poznato, ali je indikativno saopštenje koje je objavljeno posle sednice Odbora za hitna pitanja FSS, koja je održana danas u Staroj Pazovi.

"Na sednici su razmatrana pitanja vezana za funkcionisanje Zajednice fudbalskih klubova Jelen Superlige i prošle nedelje obavljenih izbora za predsednika. Zaključeno je da se uputi zahtev Komisiji za pravna pitanja FS Srbije da se izvrši provera legitimiteta izbornog procesa i da se zaključci dostave članovima Izvršnog odbora FS Srbije u narednih 15 dana. Zaključeno je da će se na predstojećoj sednici Izvršnog odbora razgovarati i o obavljenim izbornim procesima u FS Vojvodine i FS Beograda", piše u saopštenju Odbora za hitna pitanja FSS.

Dakle, FSS će preispitati izborni proces u Zajednici superligaških klubova i način na koji je Zoran Šćepanović iz FK Vojvodina izabran za čelnog čoveka tog tela.

Sa sednice je saopšteno i da je oformljena posebna Komisija za izbor najboljeg ponuđača za nabavku veštačke trave koja će biti postavljena na terenima širom Srbije, kao i za nabavku i instaliranje novog osvetljenja na stadionu "Rajko Mitić" (kako se od sada zove stadion Crvene zvezde) u Beogradu, a na čijem će čelu u funkciji predsednika biti Željko Kojić, potpredsednik FS Srbije.        

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC