• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Nikolić suspendovan TRI meseca!

Autor mondo.rs

Oštra kazna za trenera FK Partizan!

Oštra kazna za trenera FK Partizan, Marka Nikolića.

On neće moći da vodi ekipu na utakmicama u naredna tri meseca na svim javnim utakmicama, plus će morati da uplati 300.000 dinara.

Prenosimo saopštenje FSS!

"Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije, na sednici koja je održana danas, 24. decembra 2014. godine, a kojom je predsedavao predsednik Žarko Stevanović, odlučivala je po pitanju problema viđenih na utakmici 14. kola Jelen Super lige između Novog Pazara i Partizana (1:1), odigrane 30. novembra 2014. godine u Novom Pazaru.

Na osnovu prikupljene detaljne dokumentacije, donesene su sledeće odluke:

FK Novi Pazar se kažnjava sa odigravanjem tri prvenstvene ili kup utakmice kao domaćin bez prisustva publike i klub je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 1.000.000 dinara, a zbog slabe organizacije utakmice protiv Partizana.

Trener FK Partizan Marko Nikolić je zbog nesportskog ponašanja na utakmici protiv Novog Pazara kažnjen zabranom vođenja seniorskog tima FK Partizan u periodu od tri meseca na svim javnim utakmicama, a u skladu sa članom 12 Disciplinskog pravilnika FSS, i novčanom kaznom od 300.000 dinara.

U obrazloženju donesenih odluka predsednik Disciplinske komisije FSS Žarko Stevanović je izjavio:

"U slučaju Novog Pazara reč je o novom u nizu prekršaja i izrečena disciplinska mera je kumulativna za sve prethodne. Podsećam, Novopazarci su bili kažnjeni sa dve utakmice igranja kod kuće sa zatvorenom Tribinom Sever, izricane su im uslovne disciplinske mere, druge različite kazne, uključujući i novčane, tako da smo sve to uzeli u obzir prilikom izricanja današnje odluke".

Dodao je...

"Na meču protiv Partizana ustanovljena je slaba organizacija susreta, nedolično ponašanje navijača domaćeg kluba i ubacivanje raznih sredstava u teren, od kojih je jedna petarda pogodila u glavu trenera Partizana Nikolića. S druge strane, Marko Nikolić, trener Partizana, je takođe u tekućem delu šampionata često ponavljao prekršaje i zbog toga je kažnjavan. Poslednja uslovna kazna mu je upravo istekla, pa je ka i njemu odlučivano kao prema nekome ko je ponavljao greške. Kazna treneru Nikoliću počinje da teče od momenta izricanja mere suspenzije, znači od 11. decembra 2014. godine".

Dakle, Nikolić neće moći da vodi Partizan u prve tri utakmice prolećnog dela prvenstva, protiv Voždovca i Radničkog iz Niša kod kuće i Donjeg Srema u gostima.

U nastavku rada današnje sednice Disciplinske komisije FSS razmatrano je o konačnim situacijama vezanim za odluke koje se odnose na izmirenje finansijskih obaveza na relaciji klub-klub, klub-igrač, klub-trener, klub-službena lica, kao i odluka Disciplinske komisije o izrečenim novčanim kaznama.

Pročitajte koji klub kome i koliko duguje, odnosno koje svote novca superligaši i prvoligaši moraju da isplate svojim bivšim članovima da bi ove zime dovodili nove igrače.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC