• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Pazar: Karadžić pritiskao preko ministra!

Autor mondo.rs

Ozbiljne optužbe FK Novi Pazar na račun predsednika FSS. "Bilo je poziva i sa 'druge strane', tako da smo odlučili da ne odemo u Staru Pazovu".

 Novi Pazar: Karadžić pritiskao preko ministra! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

FK Novi Pazar optužio je predsednika FSS da je vršio pritisak i da je čak zvao Rasima Ljajića, kako bi izdejstvovao glas za Milanovića.

Sednica Zajednice Superlige, na kojoj je Zoran Šćepanović pobedio Gorana Milanovića, završena je neslavno.

Dva kluba, među kojima i Novi Pazar, nisu došla, predstavnici pet klubova napustili su zasedanje zajedno sa jednim od kandidata, Milanovićem, a osam klubova glasalo je za Šćepanovića.

Posle svega, predsednik FSS Tomislav Karadžić najavio je i mogućnost da Savez preuzme vođenje Superlige, a onda i javno rekao da su izbore u Zajednici "skrojila dvojica ministara i jedan gradonačelnik", uz dodatak "da je o svemu obaveštena UEFA".

Međutim, iz Novog Pazara stižu drugačije tvrdnje!

Generalni sekretar tog kluba Redžep Korać optužio je Tomislava Karadžića za politički pritisak uoči izbora u Zajednici superligaša.

"Nismo bili na Skupštini, jer nismo želeli da u svemu tome učestvujemo. Prvo nas je zvao Karadžić i tražio da glasamo za (predsednika Jagodine) Milanovića. Zvao je i potpredsednika Vlade Srbije i ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Rasima Ljajića", rekao je Korać radiju "Sto plus".

Korać kaže da su u Novom Pazaru prvo pristali da glasaju za Milanovića, ali da su odustali kada su videli da on gubi.

"Složili smo se, a imamo i dobre odnose s Jagodinom. Nakon toga, krenuli su pozivi 'druge strane'. Videli smo da Milanović neće imati većinu, konsultovali smo predsednika i klupski Upravni odbor i zaključili da ne treba učestvovati u glasanju. Između ostalih, konsultovali smo i ministra Ljajića i objasnili mu razloge zbog kojih mislimo da ne treba ići na Skupštinu", dodao je Korać

Crvena zvezda, Vojvodina, Spartak, OFK Beograd, Radnički Kragujevac, Radnički Niš, Rad i Napredak su glasali za Šćepanovića, Čukarički je bio uzdržan, Novi Pazar i Mladost Lučani nisu došli, a izašli su predstavnici Partizana, Donjeg Srema, Jagodine, Voždovca i Borca.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC