• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Vidić se vraća u Moskvu?

Autor mondo.rs

Četiri miliona evra je spremno, za slučaj da Interu nepotrebni Nemanja Vidić želi da se posle devet godina vrati u Spartak iz Moskve.

Pre devet godina, u januaru 2006, Nemanja Vidić napustio je Spartak iz Moskve i postao kapiten Mančester junajteda, prvak Evrope i Engleske.

Sada, kada je jasno da mu u Interu ne ide, iako je tamo tek šest meseci, pominje se mogućnost da Vidić u januaru 2015. godine, kao 33-godišnjak, ponovo obuče dres Spartaka.

Dopisnik "Večernjih novosti" iz Moskve javio je ovu vest u sredu uveče.

"Nemanju nisu zaboravili u Moskvi i rado bi ga videli u svojim redovima. Moskovski Spartak već dugo ima probleme u odbrani. Navijači su zavoleli Nemanju zbog njegove borbenosti i hrabrosti. On je od 2004. do 2006. blistao u crveno-belom dresu. Iz Spartaka je otišao u Mančester, gde je sa 'crvenim đavolima' pet puta osvajao šampionat, a 2008. u Moskvi je pobedio u finalu Lige šampiona", pišu "Novosti".

"Iako Vidić u Interu dobija veliku platu, uprkos tome što ne igra, u Moskvi veruju da će Nemanja prihvatiti ponudu Spartaka, gde bi sigurno igrao u prvom sastavu. Ruski sportski komentatori smatraju da je Vidić u 33. godini bolji od konkurenata u Spartakovoj odbrambenoj liniji - Žoa Karlosa, Serdara Taskija i Huana Insauralde", navodi se dalje u tekstu.

"Ako se klubovi dogovore, Vidić bi mogao da pređe u Spartak već početkom januara. Moskovljanima je jasno da je prijatnije živeti i igrati u toploj Italiji nego u Rusiji. Ali ako treba da se bira fudbalski teren ili sedenje na rezervnoj klupi, onda je Moskva za Vidića mnogo bolje mesto, a kao nova destinacija pominje se i Istanbul (Fenerbahče)", zaključuju "Novosti".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC