• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petar Škuletić ostaje u Partizanu!!!

Autor mondo.rs

Prva odluka novog rukovodstva crno-belih potvrda je ambicija u prolećnom delu sezone. Cilj za narednu jesen - Liga Evrope. Traže se pojačanja u svim linijama tima.

 Petar Škuletić ostaje u Partizanu!!! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Novi Upravni odbor FK Partizan na svom prvom zasedanju u petak doneo je jednoglasnu odluku da odbije ponudu francuskog Lila za Petra Škuletića i najboljeg strelca crno-belih zadrži u klubu, smatrajući ga bitnim faktorom u ispunjenju šampionskih planova.

"UO je po ovom pitanju imao jasan stav, vrlo jedinstven", rekao je Ljubiša Tumbaković, potpredsednik kluba zadužen za sportska pitanja.

"Prethodna uprava povukla je korektan potez, odlučivši da se o ponudi Lila raspravlja posle izborne Skupštine. Saslušali smo mišljenje trenera, koji ga u kontinuitetu vodi godinu i po dana, a moj stav, kao i ostatka UO, jeste da Škuletić u narednom periodu ostane uPartizanu", dodao je Tumbaković.

Lil je, prema nezvaničnim informacijama, za ubojitog napadača nudio dva i po miliona evra.

Nekadašnji trofejni trener crno-belih rekao je da se odluka o Škuletićevom ostanku može podvesti pod principijelno opredeljenje - stvaranja ekipe za plasman u Ligu Evrope naredne jeseni.

Upitan da li je napravio lapsus, misleći ustvari na Ligu šampiona, Tumbaković je odgovorio odrečno.

"Ne, Liga Evrope je cilj, a sve iznad toga - bonus".

PREKINUT ŠTRAJK U "ZEMUNELU"


Tokom sednice UO na stadionu Partizana, stiglo je pismo zaposlenih u SC Teleoptik, u kome obaveštavaju novog predsednika Zorana Popovića o prekidu štrajka, koji je trajao bezmalo mesec dana.

Zaposleni su posle izborne Skupštine i izloženog plana novog predsednika odlučili da se "vrate svojim zaduženjima".

Partizan je prvi deo sezone završio sa šest bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde, a u polufinalu Kupa Srbije, takmičenju koje nije osvojio od 2011, sastaće se sa Jagodinom.

Sam Škuletić rekao je za vreme trajanja pregovora da se dogovorio sa Lilom, ali da je profesionalac i da će se ponašati u skladu sa odlukom uprave.

“Sviđa mi se ta izjava. Naravno da je Škuletić profesionalac, a uz to ima ugovor sa nama do leta 2017. Njegova forma, samim tim i cena, ići će uzlaznom putanjom“, uveren je Tumbaković, koji se nakon Skupštine u četvrtak popodne zvanično vratio u Partizan i stupio na novu funkciju.

On je rekao i da to što Škuletić ne ide u inostranstvo, ne znači da je klub odustao od ideje da vrati Brazilca Klea, jer su ekipi potrebna pojačanja u svim linijama, a "posebno u napadu".

Što se tiče Danka Lazovića, njegov ugovor sa Partizanom je takav da "može da ode bilo kad", ali u ovom trenutku se još ne zna ima li konkretnih ponuda za iskusnog napadača.

"Tačno je da u napadu imamo Škuletića, Lazovića, koji ima takav ugovor, Fofanu, Kojića koji se vraća iz povrede, ali za ambicije Partizana o kojima sam malo pričao, to nije dovoljno".

Ljubiša Tumbaković rekao je da novo rukovodstvo još "nije u toku" sa svim dešavanjima oko članova prvog tima, što obuhvata spekulaciju o prelasku Andrije Živkovića u kiparski Apolon, kao i to što Danilu Pantiću na kraju sezone ističe ugovor.

"Polako ulazimo u priču oko njihovih ugovora i u najskorije vreme ćemo imati konkretne informacije. Moj stav po tom pitanju je vrlo jasan i podrazumeva afirmaciju mladih igrača iz Partizanove škole, a to znači da bi svako ko potpisuje prvi profesionalni ugovor trebalo to da uradi na najmanje četiri godine".

"Partizan tim momcima pruža priliku da se afirmišu, a u isto vreme sebi pravi proizvod, koji će kasnije da plasira i formira najbolju moguću cenu, kako bi od tog proizvoda imao korist".

Potpredsednik kluba je u razgovoru sa šefom stručnog štaba Markom Nikolićem definisao listu igrača koji mogu da odu ove zime, ali o tome ovog puta nije želeo da govori.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC