• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović: Škuletić potpisao za Lil!

Autor mondo.rs

Potpredsednik Partizana Ljubiša Tumbaković rekao je da nova Uprava neće prodati najboljeg strelca Francuzima, ali je posao, navodno, već završen, tvrdi menadžer fudbalera Radojica Božović.

 Božović: Škuletić potpisao za Lil!  Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Čiji je igrač Petar Škuletić?

Partizan tvrdi da je njegov i da nema ništa od prodaje Lilu, dok agent fudbalera Radojica Božović kaže da je najbolji strelac "parnog valjka" već deo francuskog kluba.

Novo rukovodstvo Partizana saglasilo se da ne prodaje Petra Škuletića Lilu, što je danas u radnim popodnevnim časovima potvrdio Ljubiša Tumbaković, potrpredsednik crno-belih zadužen za sportska pitanja.

Tumbaković je rekao da je prethodna uprava učinila fer potez i ostavila novom rukovodstvu kluba da o tome odluči posle izborne Skupštine. Sa druge strane, Božović je u izjavi beogradskim medijima naglasio da je posao sa Lilom završen.

On je saopštio da je prethodna vladajuća garnitura kluba dala "zeleno svetlo" za prelazak Partizanovog strelca u Lil i da je Škuletić pre četiri dana, kada je istekao rok koji je postavljen, potpisao sa francuskim prvoligašem četvorogodišnji ugovor.

"Partizan ulazi u veliki problem jer će Lil, ukoliko sutra ne dobije ispisnicu, slučaj predati u UEFA, a to neće koristiti nikome. Razlog je jednostavan - stara uprava dala je dozvolu Škuletiću i meni da završimo transfer pošto je Lil prihvatio sve uslove Partizana i podigao cenu do tražene i dogovorio način isplate. Sve ovo može da potvrdi bivši predsednik Partizana", izjavio je Božović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC