• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grubor za MONDO: Nema "afere Škuletić"

Autor mondo.rs

Generalni sekretar Partizana kaže da je ponuda Lila za Petra Škuletića dva puta odbijena i da napadač nije imao pravo da potpiše za Lil, kao što tvrdi njegov menadžer Radojica Božović.

 Grubor za MONDO: Nema "afere Škuletić" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Da li je Petar Škuletić prodat francuskom Lilu ili ne?

Ako pitate njegovog menadžera Radojicu Božovića - jeste. U Partizanu, međutim, tvrde suprotno i naglašavaju da je njihov napadač imao dozvolu da pregovara, ali ne i da potpiše ugovor.

Generalni sekretar crno-belih, Darko Grubor, objasnio je za MONDO da je Božović imao uobičajenu dozvolu da sa Francuzima razgovara o uslovima koje igrač želi, ali ništa više od toga.


"Gospodin Božović je imao punomoćje za pregovore sa Lilom. Najobičnije punomoćje, koje se  izdaje u klubu mnogo puta u toku godine i prelaznih rokova. Na osnovu tih pregovora je 19. decembra stigla ponuda Lila. Ona je dva puta razmatrana na Upravnom odboru. I na starom i na novom. Oba puta nije prihvaćena, a Lil je o tome obavešten", rekao je Grubor za naš portal i dodao:

"Što se tiče priča da je Škuletić nešto potpisao, nije imao pravo i ne verujemo da je ozbiljan klub kao Lil radio nešto što nije po propisima. Afere nema, sve je jasno, niti postoji razlog da se afera stvara".

Grubor je ovu izjavu dao u ime kluba, a potom je istakao da mu nije jasno zašto se njegovo ime provlači u "aferaškom kontekstu".

"Jako je nekorektno što je tako", naglasio je "gensek" crno-belih, za kojeg je Božović naveo da mu je potpisao punomoćje.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC