• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić hoće štopera i desnog beka

Autor mondo.rs

Trener Partizana kaže da su ekipi najpotrebnija pojačanja u odbrambenoj liniji, ali da će sve zavisiti od ponude.

Marko Nikolić izjavio je da sportski sektor Partizana ima ideje za predstojeći prelazni rok i potvrdio da postoji interesovanje za Branislava Miloševića (Rad) i Nemanju Tubića (BATE Borisov).

"Najpotrebnija su nam pojačanja na pozicijama centralnog i desnog beka. Pratimo situaciju na tržištu i u narednom periodu ćemo videti kako će se razvijati stvari", rekao je Nikolić novinarima.

"Jesmo zainteresovani za Miloševića i Tubića, ali oni su samo neki od igrača čije dovođenje razmatramo. Drago mi je da neka druga imena nisu dospela do javnosti", dodao je mladi stručnjak.

Nikolić je prvi deo sezone ocenio uspešnim (prvo mesto na tabeli, plasman u polufinale Kupa), uz ogradu da žali što u Ligi Evrope nije osvojen "neki bod više".

"U dobroj smo poziciji. Želim da na proleće podignemo igru na viši nivo, jer imamo dobru osnovu za to. Naravno, eventualni odlasci igrača kao što su Lazović i Škuletić, bili bi hendikep..."

Partizanov šef struke od nove uprave očekuje "samo da pruži podršku i obezbedi nam dobre uslove za rad" i najavio da će se žaliti na odluku Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, da mu zabrani da vodi ekipu do 11. marta 2015.

On zbog ponašanja na utakmici protiv Novog Pazara neće sedeti na klupi u prvenstvenim mečevima protiv Voždovca, niškog Radničkog i Donjeg Srema, a kažnjen je i novčano, sa 300 hiljada dinara.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC