• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nestorović: Bićemo tvrd orah svima!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Darko Nestorović, selektor mlade fudbalske reprezentacije BiH za prijateljski meč sa Crnom Gorom (5. juna u Čitluku) i gostujuću kvalifikacionu utakmicu za EURO protiv Norveške (13. juna) pozvao 23 igrača.

Darko Nestorović, selektor mlade fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine za prijateljski meč sa Crnom Gorom i kvalifikacionu utakmicu za EURO protiv Norveške pozvao je 23 igrača.

Na njegovom spisku našli su se: Kenan Pirić, Nemanja Trkulja, Goran Karačić - golmani; Adis Omerbašić, Kerim Memija, Haris Hajradinović, Alem Merajić, Marko Mihojević, Luka Miletić, Miloš Šatara, Jozo Špikić, Damir Sadiković, Amir Hadžiahmetović, Samir Radovac, Armin Ćerimagić, Fedor Predragović, Nikola Jelisić, Josip Ćorluka, Marin Popović, Semir Musić, Amar Rahmanović, Riad Bajić i Armin Hodžić.

"Imamo kvalitetan kostur ekipe. U oba meča isključivo ćemo ići na dobar rezultat, a to bi u Norveškoj bilo sve osim poraza. Vjerujem u ovu generaciju, talentovani su i dobri momci. Ukoliko bi trojica ili četvorica završila u 'A' timu bio bi to moj veliki uspjeh. Dakle, ima materijala i očekujem da neki od njih bljesnu", istakao je Nestorović.  

U-21 reprezentativci BiH u teškoj su grupi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, gdje će snage odmjeriti osim sa Norveškom i sa Švajcarskom, Engleskom i Kazahstanom.

"Da, teška grupa, ali to ništa ne znači. Mjerilo će biti teren i bit ćemo tvrd orah svima", naglasio je Nestorović.

Mladi bh. nacionalni tim prijateljsku utakmicu sa vršnjacima iz Crne Gore odigraće 5. juna u Čitluku, dok ih susret prvog kvalifikacionog kola za EP očekuje u Norveškoj 13. dana u narednom mjesecu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC