• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milinković o Đurđeviću, Kosoviću, transferima...

Autor mondo.rs

Partizan je, izgleda, odustao od Uroša Đurđevića, koji je izjavio da ga ne "privlači Liga šampiona". "Dete ima pravo na svoj stav". Za sada nema nikog na vidiku da dođe u Partizan. O Kosoviću: "Malo je u zaostatku na fizičkom planu".

 Milinković o Đurđeviću, Kosoviću, transferima Izvor: MN Press/arhiva
Izvor: MN Press/arhiva



Navijači Partizana zadovoljni su kako tim igra i koje rezultate beleži na startu nove sezone, pogotovo u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ali, veći deo njih smatra da bi klub mogao da dovede još nekog novog igrača, pre svega na pozijama levog spoljnjeg i zadnjeg veznog.

Međutim, trener Partizana Zoran Milinković kaže da trenutno "nema nikog na vidiku", kao i da se ne traže igrači "eksplicitno za određena mesta".

"Partizan pokušava da iskoristi prelazni rok do kraja, ali samo u slučaju da se steknu uslovi, odnosno ako se na tržištu pojavi igrač za koga smatramo da može da pomogne ekipi, mi ćemo reagovati. njima. Nije baš tako lako dovesti kvalitetnog, a jeftinog igrača. Pokušavamo, ali, najpreciznije rečeno - nema ništa na vidiku", rekao je Milinković na konferenciji za novinare.

Novinari su pomenuli i mladog napadača Uroša Đurđevića, koji se pominjao kao potencijalno novi igrač crno-belih, ali on je poručio da ga "Liga šampiona sad baš i ne privlači".

"Nikad niste čuli od mene da komentarišem izjave kolega ili igrača... Ne bih ni ovog puta. Dete ima pravo na svoj stav. Svako bira u životu...", prokomentarisao je Milinković.

Upitan da li se traže novi igrači na određenim pozicijama, trener Partizana je odgovorio odrično:

"Nećemo juriti eksplicitno određena mesta. Prvi nisam tako razgovarao i neću da razgovaram na taj način. Nikad se ne bih tako ponašao, to bi značilo da ne verujem u mogućnost igrača koji su trenutno na nekoj poziciji".

Na pitanje kakvo je trenutno stanje poslednjeg novog igrača koji je došao u Partizan - Nebojše Kosovića, trener je odgovorio:

"Nebojša je malo u zaostatku na fizičkom planu, ali nije strašno. Brzo će ući u ritam, trenira po dodatnom programu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC