• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liga šampiona ostala u Belorusiji

Autor mondo.rs

Mlađi Živković o propuštenoj šansi, stariji o golu koji Partizan nije dao prošlog utorka, Brašanac o "crvenom" Jevtovića...

 Izjave igrača Partizana posle BATE Borisova Borisov Izvor: MN PRESS

Andrija Živković spada u tragičare dvomeča, u kome je Partizan želeo da se po treći put u klupskoj istoriji plasira u Ligu šampiona.

Mladi
reprezentativac Srbije protiv Belorusa (2:1, 0:1) je imao tri odlične prilike, dve u Borisovu i jednu u Beogradu, ali nijednom nije uspeo da postigne gol.

Dugo će crno-beli žaliti za šansom koja im se ukazala na samom početku utakmice.

"Nisam lepo video loptu, jer sam mislio da će Mladenović da je ispuca. Iznenadila me je. Nismo imali sreće, odigrali smo bolje drugo poluvreme, ali to nije bilo dovoljno za plasman u Ligu šampiona", rekao je talentovani krilni igrač.

Upitan ko je, po njegovom mišljenju, kvalitetnija ekipa u ovom trenutku, s obzirom na to da mnogi ističu odsustvo sreće kao razlog eliminacije, nije želeo da odgovori:

"Ne bih to da komentarišem".

Njegov prezimenjak među stativama Partizanovog gola, Živko Živković, složio se sa konstatacijom da je u revanšu ostvarena "Pirova pobeda" i rekao:

"Falio nam je taj jedan gol u Belorusiji. Možda smo večeras mogli da odigramo bolje prvo poluvreme..."

"Ali, kada sve saberemo, od šest utakmica u Evropi zabeležili smo četiri pobede, po jedan poraz i remi, pa ne možemo da budemo nezadovoljni. Čestitam Belorusima na zasluženom plasmanu u Ligu šampiona",
rekao je stariji Živković.

Partizanova "jedinica" smatra da su on i saigrači pokazali da nisu slučajno stigli do plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Mislim da ćemo u Ligi Evrope tek pokazati da imamo kvalitet za Evropu. Danas smo dali maksimum, ispostavilo se da to nije bilo dovoljno. Takmičenje u Evropi je daleko ozbiljnije nego kod nas.
Kako smo mi kažnjavali Borac u Čačku, tako nas ozbiljne evropske ekipe kažnjavaju na ovim utakmicama".

Fudbaleri Partizana pre revanša u Beogradu
su isticali da je pritisak bio daleko veći pred utakmicu sa Steauom, a da zbog obezbeđenog plasmana u Ligu Evrope to nije bio slučaj protiv BATE Borisova.

Golman Živković se nije složio sa tim.

"Ulog je plasman u Ligu šampiona i on je ipak veliki. Ovo je bilo veliko iskušenje za sve nas", podvukao je.

Sa čalmom na glavi, zbog razbijene arkade, stao je pred novinare Darko Brašanac, fudbaler kome se gotovo ništa ne može zameriti na ovoj utakmici.

"Iskreno, ova pobeda nam ne znači mnogo.
Ostaje veliki žal, mnogo smo hteli... Trebaće nam vremena da se oporavimo od neuspeha u plej-ofu Lige šampiona. Teško mi je pala eliminacija, ali eto, imamo Ligu Evrope kao utehu".

Vezni igrač srpskog prvaka smatra da je presudan detalj u duelu sa Belorusima bio crveni karton Marka Jevtovića u 45. minutu prve utakmice.

"Mislim da je to isključenje odredilo i pobednika, jer ubeđen sam, da ga nije bilo, izborili bismo povoljniji rezultat prvog meča. U revanš smo ušli sa negativnim rezultatom, imali smo tešku utakmicu, sa puno potrošnje...
I nismo uspeli", rekao je Brašanac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC