• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Tonći Kukoč? Ne!

Autor mondo.rs

Trener Partizana Zoran Milinković demantuje hrvatskog fudbalera Tonćija Kukoča koji je izjavio da su crno-beli zainteresovani za njega i da bi rado došao u beogradski klub.

 PARTIZAN: Tonći Kukoč? Ne! Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak
Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak



Od dolaska hrvatskog fudbalera Tonćija Kukoča u Partizan neće biti ništa. Pitanje je da li je uopšte tu i bilo nečega, osim deklarativne želje tog fudbalera iskazane u izjavama medijima.

 "Prvi put čujem za njega", rekao je trener Partizana Zoran Milinković na pitanje novinara o hrvatskom levom beku.

A što se tiče drugih igrača, odnosno dolazaka?

"To je pitanje za direktora kluba. Neprestano se radi na tome. Pokušavamo da do kraja prelaznog roka dovedemo šta nam je potrebno. U toku su pregovori", odgovorio je Milinković.    

Bio je bio upitan i da li je klupsko rukovodstvo krivo za eliminaciju jer nije dovelo pojačanja.

"Nikada nisam govorio o ekonomskim problemima kluba i neću tražiti alibi. Partizan je svetinja. Svi u klubu smo se borili, igrači i stručni štab su dali sve od sebe, a da li je to dovoljno dobro, javnost ima pravo da oceni. Svim srcem smo želeli i radili za to, nijednog momenta nije dolazilo u pitanje i svima nam je teško palo. Partizan ima jačinu, moramo da se izdignemo iz cele situacije i nastavimo dalje", rekao je trener Partizana. 

Što se tiče meča protiv OFK Beograda u 8. kolu Superlige (subota, 19h - prenos TV Arena sport 1), Milinković je rekao da će njegov tim učiniti sve da dobije utakmicu i da ga zanima samo pobeda.

"To je za Partizan važna utakmica zbog prvenstva i bodova. Želimo da odigramo koliko god bolje možemo i pobedimo. OFK Beograd je promenio trenera (Dragoljub Bekvalac umesto Vladimira Petrovića-Pižona) i doneće reakciju u timu, što je njihov veliki adut. Bekvalac je došao i biće veoma motivisani, iako je kratak period sa njima. Igramo važnu utakmicu, učinićemo sve da odigramo najbolje što možemo i zabeležimo pobedu", rekao je Milinković na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

Novinare je zanimalo i da li Milinković ostaje pri stavu da je njegova ekipa "razbila BATE" u revanšu u drugom poluvremenu.

"Vidim da to mora da se rastumači i kada sam to rekao, mislio sam na našu želju, moral i volju za pobedom. Iz te izjave ste mogli da shvatite da nam je stalo do pobede. Izvinjavam se što sam upotrebio tu reč, mislio sam da je Partizan bio bolji u drugom poluvremenu i to sam izjavio u takvom kontekstu", rekao je Milinković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC