• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi pukao i kod kuće!

Autor mondo.rs

Šampion Premijer lige ponovo pružio neubedljivu partiju, pa je Siti ovim trijumfom pobegao na osam bodova!

Dan iznenađenja i crvenih kartona!

Čelsi je kod kuće poražen od Kristal Palasa 2:1, Liverpul je na "Enfildu" izgubio od Vest Hema, dok je Mančester siti na svom terenu bio bolji od upornog Votforda!

Murinju je ponovo menadžer na slovo „P“ došao glave. Ovoga puta Alan Pardju!

Čelsi je protiv Kristala Palasa na svom "Stamford Bridžu" pokušao da dođe do prve pobede kod kuće ove sezone, ali su poraženi 2:1!

Iako su domaći bili bolji u prvih sat vremena igre, ipak je Kristal Palas prvi stigao do gola. Bolasi je prošao po desnoj strani odbrane Čelsija, poslao loptu u srce kaznenog prostora, gde je posle dva pokušaja Bakari Sako postigao novi gol.

Pedro je u 80. minutu sa desne strane poslao sjajnu loptu za Falkaoa, a ovaj je kao u svojim najboljim danima umakao čuvaru i smestio loptu u mrežu.

Taman kada su svi očekivali da će Čelsi preokrenuti utakmicu, njihova odbrana je ponovo zakazala, a Džoel Vord se najbolje snašao u petercu Čelsija za 2:1. Branislav Ivanović i Nemanja Matić su počeli meč, a prvi je zbog suspenzije Terija ponovo kapiten Plavaca.

Liverpul je po prvi put ove sezone primio gol(ove) i to posle grešaka svoje odbrane. I izgubio!

Prvo je posle greške Lovrena pogodio Lansini u 3. minutu, a onda je Nobl u 29. povisio na 2:0, a onda je Sako dotukao Liverpul golom u 92. minutu. Velikih 0:3!

Liverpul nije ozbiljnije ugrozio gol Vest Hema, a u nastavku su viđena i dva crvena kartona. Prvo je isključen Koutinjo, a potom i Mark Nobl. Brazilac zbog ovog kartona neće igrati derbi meč protiv Mančester junajteda u narednom kolu.


Votford se do poluvremena uspeo odbraniti od naleta Mančester sitija, ali već prvu šansu u nastavku meča nisu uspeli da zaustave.

Bakari Sanja je poslao odličnu loptu u 47. minutu, a između defanzivaca Votforda sjajno je utrčao Rahim Sterling i postigao svoj prvi gol za „Građane“ otkako je ovog leta prešao iz Liverpula za 60 miliona funti. Već u 56. minutu bilo je 2:0 za Siti, a strelac je bio Fernandinjo na asistenciju Davida Silve.

Sanderlend je u toku nedelje "torpedovao" nejaki Ekseter u Kupu, a odlično su otvorili i utakmicu u Birmingemu protiv Aston Vile. Nekada veliki talenat francuskog fudbala Jan M’Vila je doveo svoj tim u prednost u 8. minutu, ali je već u sledećem napadu Li Katermol napravio novi penal koji je potom realizovao Skot Sinkler za 1:1. Isti fudbaler je postigao gol u 41. minutu za potpuni preokret Vile!

Međutim, u nastavku meča uzvratili su fudbaleri Sanderlenda preko Džermejna Lensa u 52. minutu, pa je rezultatom 2:2 i završena utakmica.

U duelu Bornmuta i ranog hita prvenstva, Lester sitija, prvi do gola su došli domaći u 24. minutu. Strelac je ponovo bio Kalum Vilson, koji je u prethodnom kolu protiv Vest Hema postigao het-trik. On se tim golom na listi strelaca izjednačio sa fudbalerom Lestera Rijadom Mareza. Taman kada se očekivalo da će debitant u Premijer ligi upisati i drugu pobedu ove sezone, neoprezno su napravili jedanaesterac, a gol je postigao Džejmi Vardi.

Stouk i VBA su odigrali vrlo uzbudljivu utakmicu, pošto su domaći prvo poluvreme završili sa SAMO devet fudbalera, jer su Ibrahim Afelaj i Čarli Adam dobili direktne crvene kartone. VBA je tek u finišu prvog dela igre slomio otpor Stouka i poveo preko Venecuelanca Rondona.

Od početka Premijer lige sudije su pokazale već devet crvenih kartona!

U prvom meču dana Arsenal je u gostima bio bolji od Njukasla 1:0. Autogol Fabricija Koloćinija je presudio crno-belima, ali je na ishod meča i način igre znatno uticao i rani crveni karton Aleksandra Mitrovića. On je isključen u 13. minutu zbog faula nad Fransisom Kokelanom.

Rezultati:

Aston Vila – Sanderlend 2:2 (2:1)

/Sinkler 11, 41 - M’Vila 8, Lens 52/

Bornmut – Lester 1:1 (1:0)

/Vilson 24 - Vordi 86/

Čelsi – Kristal Palas 1:2 (0:0)

/Sako 65, Vord 81 – Falkao 80/

Liverpul – Vest Hem 0:3 (0:2)

/Lancini 3, Nobl 29, Sako 90+2/

Mančester siti – Votford 2:0 (0:0)

/Sterling 47, Fernandijo 56/

Stouk – VBA 0:1 (0:1)

/Rondon 45+3/

subota:

Njukasl – Arsenal 0:1 (0:0)

/Koloćini ag 52/

Totenhem – Everton 18.30

nedelja:

Sautempton – Norič 14.30

Svonsi – Mančester junajted 17.00

TABELA: Mančester siti 12, Kristal Palas 9, Lester 8, Mančester junajted 7 (-1), Arsenal 7, Liverpul 7, Vest Hem 6, Svonsi 5 (-1), Everton 4 (-1), Norič 4 (-1), Bornmut 4, Aston Vila 4, Čelsi 4, VBA 4, Votford 3, Totenhem 2 (-1), Stouk 2, Njukasl 2, Sautempton 2 (-1), Sanderlend 2.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC