• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meklaren brani Mitra: Nije namerno!

Autor mondo.rs

Menadžer Njukasla misli da je njegov napadač prestrogo isključen u duelu protiv Arsenala. BBC mu poručuje da bi trebalo da radi sa temperamentnim Srbinom.


Stiv Meklaren stao je u odbranu Aleksandra Mitrovića.

Talentovani Srbin oštro je startovao na Fransisa Kokelana posle četvrt časa utakmice Njukasl - Arsenal i odmah dobio crveni karton. Arbitar Andre Mariner nije dugo razmišljao pre nego što je pokazao Mitroviću put ka svlačionici.

Menadžer Njukasla poručio je posle utakmice da je ta odluka bila preoštra.

"Sudija je bio previše strog. Bio je to nespretan start, jer je (Mitrović) gledao loptu pre nego što je stao na nogu rivala. Videli smo da je Musa Sisoko posle toga zbog sličnog starta dobio žuti karton", počeo je Meklaren.

"Bilo je prekršaja i to neću da dovodim u pitanje. Naši igrači su mladi, nevini i ostaće na nogama. Neće jednostavno kleknuti, već će dići glavu i nastaviti da igraju... Ipak, kada se podvuče crta, bili smo žrtve u ovom slučaju. Posebno kada je u pitanju bio crveni karton".

Britanski mediji ponovo su konstatovali da Meklaren ni za ovu utakmicu nije uspeo da obuzda Mitrovićev temperament. Srbin je zbog oštrih startova već bio kažnjavan u prvom i drugom kolu. Ipak, ne tako drastično kao u subotu.

"Meklaren mora da kontroliše Mitrovića", naslov je na Bi-BI-Siju (BBC), uz podsećanje na to da je srpski centarfor stigao u Premijer ligu sa reputacijom "nestalnog" igrača.

"Menadžer Njukasla već je rekao da Mitrović mora da pokaže veću 'emocionalnu kontrolu' posle žutih kartona u prva dva kola. Posle neosećajnog starta na Kokelanu, kritika bivšeg selektora Engleske mora biti oštrija", konstatuje BBC, uz ocenu da se moglo nagovestiti da će Mitrović jednom dobiti crveni karton.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC