• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UŽIVO: Kraj prelaznog roka!

Autor mondo.rs

Prelazni rok je završen! Što su kupovali timovi iz Srbije, Nemačke, Španije i Italije - kupovali su. Prelazni rok za Engleze traje do utorka u 19h. MONDO je uživo pratio transfere na fudbalskom tržištu...

Fudbalska pijaca biće otvorena samo do ponoći za klubove iz Italije, Španije, Nemačke, Francuske i naravno Srbije. MONDO će uživo pratiti transakcije na fudbalskom tržištu i prvi donositi najnovije informacije o transferima...

U toku dana već je "pukla kasa" Mančester junajteda. Napadač Monaka Antoni Marsijal će se na Old Traford preseliti za neverovatnih 60 miliona evra, a koliko je transfer blizu govori i to da je dobio dozvolu selektora Didijea Dešama da napusti pripreme reprezentacije kako bi potpisao ugovor.

Julijan Draksler je na lekarskim pregledima u Volfsburgu, Fabio Borini je prešao u Sanderlend iz Liverpula za 14 miliona evra, Raul Garsija je pojačao Bilbao za 10 miliona evra, Čičarito prelazi u Leverkuzen, a Ernanes iz Intera u Juventus...

Što se tiče naših igrača i domaćih klubova, Li Adi je prešao u Čukarički i potpisao jednogodišnji ugovor, Nikola Leković je potpisao za Partizan, Uroš Ćosić je novi fudbaler Empolija...

TRANSFERI UŽIVO:

00.21 - POSLEDNJA VEST: Mirko Ivanić ne dolazi u Partizan!

00.11 - Ostanite uz MONDO, uskoro nove vesti iz Humske!

00.10 - PROPAO TRANSFER DAVIDA DE HEE? Tako tvrdi poznati španski novinar jer papiri nisu stigli na vreme!

00.00 - KRAJ PRELAZNOG ROKA!

Prelazni rok u Nemačkoj, Italiji, Španiji, Francuskoj i SRBIJI završio se u ponoć.

Ostanite sa nama ukoliko bude "kasnih potvrda" naknadnih transfera!

Podsetimo, prelazni rok u Engleskoj traje sutra do 19h.

Hvala što ste bili sa nama danas!

23.57 - Roberto Sorijano ipak neće biti novi fudbaler Napolija! Zbog administrativnih propusta propao je "dil" Sampdorije i Napolitanaca.

23.52 - Rikardo Pereira iz Porta u Nici.


23.50 - DVA POJAČANJA U PARTIZANU!

Ni treće nije daleko u 5 do 12! Opširnije ovde!

22.45 - Još 15 minuta, uskoro vesti iz Humske!

23.38 - Trenutno nema zanimljivih vesti, da li je ovo zatišje pred buru?

23.25 - Romin Viktor Ibarbo blizu prelaska u Votford.

23.01 - Inter potvrđuje transfer Ljajića!

23.00 - KRAJ U ITALIJI!

22.58 - Engleski mediji pišu da je Totenhem spreman da ponudi 15 miliona funti Njukaslu za napadača Ajozea Pereza. Očajnički potez?

22.45 - Diumersi Mbokani u Noriču!

Snažni Kongoanac je prethodne dve sezone nosio dres Dinama iz Kijeva, a najavljivan je kao "velika stvar" po transferu u Monako... Ali kockice se nisu posložile.

22.42 - Još informacija iz Francuske! Olimpik Marselj je doveo Maurisija Islu i Paula de Ćeljea iz Juventusa, a pozajmili su svog štopera Doriju u Granadu!


22.40 - Detaljne informacije o transferu Milana Rodića pročitajte ovde!

22.30 - Stefan Šćepović u Hetafeu! Opširnije ovde!

22.17 - David de Hea prešao je u ponedeljak u Real Madrid, ali da li su navijači Real Madrida zadovoljni tim transferom? Izgleda da ne. U anketi "Marke", koja je list naklonjen Real Madridu, čak 87% navijača nije za ovaj transfer.

22.12 - Arsenal u ponedeljak nije doveden u vezu ni sa jednim fudbalerom. Izgleda da Arsen Venger odmara... (fotografija nije od danas naravno)

22.05 - Rival Partizana u Ligi Evrope, AZ Alkmar, raskinuo je ugovor sa napadačem Denijem Avdićem.

22.00 - Kod Italijana transferi se završavaju u 23 po našem vremenu, a kod Francuza i Španaca do ponoći!

21.55 -ZVANIČNO:Bivši fudbaler OFK Beograda i Zenita Milan Rodić potpisao je trogodišnji ugovor sa Krila Sovjetov!

21.49 - Zapamtite ime Hesus Korona! To je novo pojačanje Porta za 13 miliona i ovaj Meksikanac dolazi iz Tventea... A znate kakav skauting i njuh za igrača Porto ima.

Uostalom, zašto da čekate prvu narednu utakmicu, sami se uverite o kakvom se talentu radi!

Hesus Korona
Izvor: YouTube

21.40 - Benfika užurbano traži klub kome će prodati ili pozajmiti Filipa Đuričića i večeras se u belgijskim medijima pojavila informacija da on dolazi u Standard iz Liježa!

21.35 - Crvena zvezda je završila svoj prelazni rok angažovanjem golmana Supića, a Partizan? Ostanite sa nama do kraja večeri i saznaćete...

21.30 - Fiorentina je konačno popustila i dopustila Hoakinu da se za "džabe" vrati u Betis. "Hladno srce" je otopio novopridlošli Kuba Blaščikovski!

21.23 - Mediji u Engleskoj su danas javili da je Čelsi zainteresovan za štopera Nanta - Papija Đilabođija... U međuvremenu nije bilo potvrde ovog transfera, ali moramo da vas obavestimo da puno ime ovog fudbalera, ni manje ni više glasi ovako: Papis Mison Mbouba Mbviva Abu Fuongo Baba Đilabođi!

21.16 - Fantastični Belgijanac Džejson Denajer ni ove sezone neće dobiti priliku u Mančester sitiju. Ovaj štoper će nakon pozajmice u Seltiku, sezonu 2015/16 provesti u Galatasaraju.

21.12 - Olimpik iz Marseja je danas doveo dva velika pojačanja. Prvo ih je pojačao Portugalac Rorando, štoper Porta, a u finišu večeri stigao je i Erik Lamela iz Totenhema!!!

21.10 - Interov Emanuel Skjeloto odlazi u švajcarski Sion!

21.05 - Marko Borijelo je pronašao novi klub u Italiji i pojačaće debitanta Karpi! Šta mislite, koliko klubova u karijeri je promenio Marko Borijelo? Bez proveravanja na Guglu!


21.00 - David de Hea
i zvanično u Realu! Opširnije ovde!

20.50 - Stefan Šćepović u Hetafeu! Seltik je voljan da pozajmi svog napadača u španski klub, a Šćepoviću se sviđa ova opcija. Ostaje još samo zvanična potvrda!

20.39 - VBA je napustio skupo plaćeni napadač Ideje Braun. On se preselio u Olimpijakos. Ideje Braun je stigao prošle zime u Vest Brom za 15 miliona evra iz Dinamo Kijeva, ali je postigao samo 7 golova na 31 utakmici koliko je odigrao za ovaj klub.

20.38 - Rezervni golman Mančester junajteda - Andreas Lindergard pojačao je Vest Bromvič Albion... Ovo znači da je priča oko Davida de Hee blizu konačnog kraja.


20.30 - Adem Ljajić
promenio klub u Italiji. On i Jovetić će ubuduće činiti tandem! Opširnije ovde!

20.15 - Roberto Sorijano dolazi u Napoli iz Sampdorije! Za ovaj transfer "Doria" će dobiti 13 miliona i Kamila Zunjigu na pozajmicu.

20.05 - Crvena zvezda završila prelazni rok dovođenjem Nemanje Supića! Opširnije ovde!

20.00 - Do kraja prelaznog roka ostalo je još četiri sata!

19.59 - Emanuele Đakerini dolazi na pozajmicu u Bolonju Bivši fudbaler Juventusa prethodne dve sezone nosio je dres Sanderlenda koji ga je pozajmio ambicioznoj Bolonji. Oni su u ovom prelaznom roku doveli Matiju Destra, Franka Zukulinija, Safira Tajdera...


19.57 - Rivaldinjo, sin legendarnog Rivalda, pojačao je redove portugalske Boaviste.

19.50 - Jedan od najcenjenijih španskih novinara napisao je na Twitteru da je postignut dogovor između Reala i Junajteda oko golmana. Junajted će za De Heu dobiti 40 miliona evra i Kejlora Navasa!


19.45 -
Ren je doveo dva velika pojačanja! U glavni grad pokrajine Bretanja sele se dva izuzetno talentovana igrača: Huan Kintero iz Porta i Žeremi Boga iz Čelsija. Obojica igrača dolaze na pozajmicu.

19.37 - Totenhem je uputio ponudu Sautemptonu za transfer Viktora Vanjame, igrač je bio zainteresovan, ali je "Soton" stopirao transfer.

19.34 - Havijer Ernandez i zvanično u Leverkuzenu! Kako se onda na nemačkom kaže "mali grašak" (čičarito)?

19.15 - Vojvodina dovela dva pojačanja, u klub su stigli Antić i Vukčević! Opširnije ovde!

19.10 - Ivan Perišić i definitivno potpisao ugovor sa Interom.

18.45 - Adrijan Lopez je novi napadač Viljareala! Bivši napadač Deportiva, Atletika i Porta, potpisao je ugovor sa Viljarealom i pojačao ionako jaku konkurenciju u napadu, pa će Leo Baptistao i Roberto Soldado morati da se bore za mesto u timu.

18.35 - Italijanski mediji prenose da bi Alesandro Matri mogao da pojača napad Lacija koji je ostao samo na Filipu Đorđeviću, jer je Miroslav Klose povređen. U suprtnom pravcu bi mogao da ode Senad Lulić!

18.30 -Alesandro Nesta postaje trener! On će trenersku karijeru početu u Majamiju, gde će biti "šef" nekadašnjem saigraču Andrei Pirlu.

18.24 - Za Adema Ljajića se raspituju Vest Hem i Inter. Skoro je sigurno da će Srbin napustiti Romu ovog leta.

18.13 - Aron Hunt je novi fudbaler HSV-a! On dolazi iz Volfsburga, a pre toga je deset godina nosio dres Verdera iz Bremena!

18.00 - Prelazni rok u Nemačkoj je završen! Kod njih on traje kraće nego u ostalim liga, ali očekujemo potvrde kasnije i posle "roka".

17.49 - Januzaj je novi fudbaler Dortmunda! Opširnije ovde!


17.47 - Partizan i definitivno potpisao ugovor sa Aleksandrom Subićem iz banjalučkog Borca, koji je MONDO najavio pre nekoliko dana.Opširnije ovde!

17.45 - Volfsburg potvrdio transfere Dantea iz Bajerna i Drakslera iz Šalkea. Kakav posao!

17.34 - Čiji fudbaleri su najtraženiji? Pa brazilski naravno.

17.28 - Štoper Real Madrida Naćo pregovara sa Napolijem. Španski "AS" piše da je transfer blizu realizacije.

17.24 - Aleksandar Kovačević iz Crvene zvezde prešao je u Lehiju iz Gdanjska, za koju je u nedelju potpisao i Miloš Krasić. Opširnije ovde!

17.18 - Nakon što je Inter prodao "pleja" Ernanesa u Juventus kreće po njegovu zamenu, a to će najverovatnije biti Eder iz Sampdorije.

17.13 - Kuba Blaščikovski stigao u Firencu!

16.57 - Partizanov Nenad Marinković će sledećih šest meseci provesti na pozajmici u Voždovcu. Opširnije ovde!

16.50 - Još vesti iz Mančestera. "Dejli Ekspres" piše da je Totenhem ponudio Junajtedu Emanuela Adebajora.

16.47 - Španski mediji javljau da je dogovor između Real Madrida i Mančester junajteda oko Davida de Hee blizu, ali da je zapelo oko pet miliona evra. To ne bi trebalo da predstavlja problem za kraljevski klub, zar ne?

16.41 - Raul Garsija je prošao medicinske preglede u Bilbaou. Veliko pojačanje za ovaj klub!


16.38 -
Ako je bilo neke dileme, sada je više nema. Julijan Draksler u trening opremi Volfsburga. Oni će za njega platiti oko 32 miliona evra.


16.35 - Partizan ponudio 1,5 miliona evra za Ivanića! Opširnije ovde!

16.30 - Tri vesti iz Borusije Dortmund. Oliver Kirh ide u Paderborn, miljenik navijača Kevin Groskrojc u Galatasaraj, dok bi u Dortmund mogao da dođe i Adnan Januzaj - na pozajmicu. Čeka se razvoj situacije oko Jakuba Blaščikovskog.

16.15 - Real Madrid nije odustao od Davida de Hee. Golman Junajteda, koji ne brani od početka sezone, nalazi se u Madridu i očekuje se realizacija ovog transfera. Da li to znači da i Junajted traži novog golmana? Ostanite sa nama i saznajte...

16.04 - Inter je blizu dogovora sa bivšim fudbalerom Juventusa Felipeom Melom koji nastupa za Galatasaraj.

15.54 - Pjer Emil - Hejbjerg, mladi Danac iz Bajerna pozajmljen je do kraja sezone Šalkeu.

15.50 - Janko Tumbasević je potpisao jednogodišnji ugovor sa Spartakom iz Subotice. Bivši fudbaler Vojvodine je drugo pojačanje Spartaka u toku današnjeg dana, pošto su jutros ozvaničili saradnju i sa doskorašnjim fudbalerom Viljareala - Erminom Alićem. 23-godišnji Crnogorac igra u odbrani i potpisao je trogodišnji ugovor.

15.44 - Crvena zvezda pregovara sa Bobanom Bajkovićem

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC